Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bugun iftara otlu, keşli,patatesli yagda kızartılmış borek vardı kahvaltılık ve tarhana corbası.
Ramazan biterken huzunlenmemek elde degıl.Degerlı bır misafir evlerimize geldı gıdıyor ınsallah tekrar nasıb olur Ramazan ayı saglıkla sıhhatle huzurla tekrar 2023 Ramazanıda karsılıyalım ınşallah.
Kadır Gecemiz mubarek olsun hepimize Rabbım saglık sıhhat huzur bereket ıyılık güzellik versın.Evlatlarımızı yolundan gıden ıyı kullarından eylesın.Sıkıntısı derdı borcu hastalığı olanlara deva care sıfa nasıb etsın guzel Allahım.Allah hepımızın yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsın.

Selam dostlar bastan cok jstikrarlo bir sekilde sayfada bulundum ama son 10 gundur saglik sorunlarimdan dolayi pek yazamadim.
Sukur simdi iyiyim
Kadir geceniz mubarek olsun
geldi gidiyor Ramazanimiz Rabbim tekrar seneye de erismeyi ve yine burada boyle birbirimizle sohbet icinde heycanla bir Ramazan ayi gecirmeyi nasip etsin

Aksamki menumuz

Patlican musakka pilav
Pirasa
Biskuvi pastasi idi

Sahur icin haslanmis yumurta milfoy borek kahvaltilik dusunuyorum degismezse

Selam dostlar bastan cok jstikrarlo bir sekilde sayfada bulundum ama son 10 gundur saglik sorunlarimdan dolayi pek yazamadim.
Sukur simdi iyiyim
geldi gidiyor Ramazanimiz Rabbim tekrar seneye de erismeyi ve yine burada boyle birbirimizle sohbet icinde heycanla bir Ramazan ayi gecirmeyi nasip etsin

Aksamki menumuz

Patlican musakka pilav
Pirasa
Biskuvi pastasi idi

Çok geçmiş olsun canım 🥰🌹

Sukur simdi iyiyim

Aksamki menumuz

Patlican musakka pilav
Pirasa
Biskuvi pastasi idi

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Hayırlı günler herkese :KK25:
Bugün dünden kalan yemekler var iftarda:KK68: Dün eşim iki lokma yiyip oğlumla birlikte Kadir gecesi için mevlüde gitti, bende tek olunca yiyemedim kaldı yemekler ama bu benim işime geldi tabiki :KK73:Yazayım yinede belki fikir olur

İzmir köfte
Tavuk suyundan şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Ayran
Rabbim evimize ve soframıza huzur ve bereket versin.Rabbim bütün ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin Aminnn..... Hayırlıiftarlar şimdiden herkese 💞

Dün mübarek Kadir gecesi münasebeti ile foruma giremedim
Dün iftar için fazla uğraşmadım gece bol bol ibadet edebilmek için kendimi yormamak için
İftarda bir önceki günden kalan
Ezogelin çorba
Kıymalı patetes oturtma
Salata vardı kızım da brovni yaptı tatlı olarak
Sahurda da çok birşey canımız istemedi bol bol su içtik birer hırma yedik az biraz pide ike peynir

Kolay gelsin canım hanımlar.:KK9:
Hepimizin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah.
İyi olalım hep iyi olalım inşallah.:KK31:

Kaç gündür kalkıp hazır yufkadan börek yapayım diyorum. Buzlukta kayınvalide el açması böreği var da ben yufka böreği daha çok seviyorum. Yoğurt ve yumurta soslu yumuşak.:KK73:
Az önce kalktım sosunu hazırladım. Borcamı yağladım. Buzdolabını açtım. Yufkayı elime bir aldım. Aaaaa :KK57:küflenmiş. Sen misin el açması kayınvalide böreği beğenmeyen!!!:KK67:
Ne olacak şimdi???

Hemen aklıma geldi, yarım paket makarna vardı, onu haşladım, sosu kullandım, fırın makarna olacak inşallah. Fırına kocam koyar. O kadar eğilemiyorum maalesef. Ne kadar pratik bir kadınım maşallah! :anneadayı:Zamanında mutfağın yolunu bilmeyen ben, pandemi ile yemek yapmayı öğrendim! Hey gidi hey!!!:KK73:

İftar menümüz;
Tarhana çorbası.
Kızarmış et. Kocama.
Fırın makarna.:spor:
Salata. Kocam yaparsa.
Fanta.
Bol su.:temizlik:
Bir iki tulumba tatlısı ve bir iki tatlı kurabiye var, onları bitirelim, yarına Allahım kerim.:hamarat:

Sahur menümüz;
2 kaynamış yumurta.
Haşlanmış kabuklu patates.
Kayınvalide el açması börek.:KK67:
Kefir.:63:
Ceviz, badem, kuru kayısı.

Bugün biraz yoruldum.
Susadım.:temizlik:
Acıktım.

Oysa işim bitmedi ki. Şu anda mıkırdanan bir tırtıl var, ilgilenmem gereken. Allahım sağlık versin de onu da alırım omzuma inşallah.:anneadayı:

Herkesin ellerine sağlık.:KK74:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK50:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.:KK5:

Yuvalarımızdaki sevgi dolu dokunuşlar hep sıcacık olsun inşallah.:KK200:

Herkese merhaba

Bugün kızlar iftarı okullarında arkadaş ve öğretmenleri ile yapacak.Para topladılar.Biz ek olarak salata yapacağız.
Oğlum eşim ve benim için menümüz
Tarhana Çorbası
Lahmacun
Pazı sarması
Şekerpare(3 gün oldu bitmiyor🤭)
Hayırlı iftarlar🥰
Gercekten bende şekerpare yaptigim zaman bitmek bilmez😃

X