Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hepimize mutlu ve sağlıklı haftalar olsun inşallah.:KK9:

Kocacım Cumartesi akşamından beri çok hasta. Sahur ve iftar olmadan geçti pazar günümüz.:KK51:

Bugün sabah kalkıp işe gitti. İyiyim defi, inşallah iyidir. Gece kocamın ateşini düşürmeye çalışırken tırtıl da ortamdan etkilendi sanırım, o da hiç durmadı sabaha kadar sağ olsun. Eee ben de sağlam değilim oradan oraya savruldum yalan değil, çok yoruldum.:uykucu:

Şimdi kocam aradı, iyiymiş, menüyü kendi hazırlayacakmış.:anneadayı:

İftar menümüz;
Tarhana çorbası. Dünden, içemedik.
Hamburger. Kaç zamandır canım istiyordu. :KK200:
Patates kızartması, kabuklu, elma dilim.
Bol su.:temizlik:
Fanta, kocama.
Ayran, bana.
Tatlımız yok, kocam onu da getirsin.

Sahura anne poğaçamız var. İnşallah kocam iyi olur da yemek nasip olur. Bu sahurda ezan okunuyordu tırtıl omzumda, elim kocamın üzerindeydi.:KK200:

Zorlanıyorum muyum? Asla!
Sadece biraz susuz biraz yorgunum.
Allahım veriyor sabrımı çok şükür.:KK36:

Herkesin ellerine sağlık.:KK5:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK60:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.:KK74:

Yuvalarımız sıcacık kahkahalar dolsun inşallah.:KK37:
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda İnşaAllah 💞

İftarda iş arkadaşlarımla dışarıdaydım.

Sahur için kızarmış ekmek üzerine çırpılmış yumurta yapacağım. Bir tane avokado var onu eşimle bölüşürüz. Bir de yeşil yapraklı salata yaparım, bu şekilde hem çok besleyici hem de midemize oturmadan rahat rahat uyuyabiliyoruz sonra.

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda İnşaAllah 💞
Allahım razı olsun inşallah arkadaşlarım. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. :KK36:
Dün ben de karnımı bozunca durumu çözdüm. Cumartesi günü arkadaşın biri tırtıla kurabiye göndermişti. :emir_bebek:O gün kocam hastalandı. O gece ve pazar gecesi yavrunun ve kocanın başını beklemekten ben sahur ve iftar yapmamıştım. Dün kocam iyileşinceye ben de tadına bakayım dedim benim de karnım bozuldu, midem bulandı. Büyük ihtimalle kurabiyeleri :hamarat:tereyağ ile yapıyorlar biz hep zeytinyağı kullanıyoruz. Dokundu bize sanırım.:KK51:

Neyse… Allahım büyük dert vermesin inşallah.:KK60:

Muhteşem salı olsun inşallah hepimize!
Bayram tatili 9 gün olsun, kocamla :anneadayı:bol bol eğlence olsun inşallah.:KK200:

Allahım razı olsun inşallah arkadaşlarım. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. :KK36:
Dün ben de karnımı bozunca durumu çözdüm. Cumartesi günü arkadaşın biri tırtıla kurabiye göndermişti. :emir_bebek:O gün kocam hastalandı. O gece ve pazar gecesi yavrunun ve kocanın başını beklemekten ben sahur ve iftar yapmamıştım. Dün kocam iyileşinceye ben de tadına bakayım dedim benim de karnım bozuldu, midem bulandı. Büyük ihtimalle kurabiyeleri :hamarat:tereyağ ile yapıyorlar biz hep zeytinyağı kullanıyoruz. Dokundu bize sanırım.:KK51:

Bayram tatili 9 gün olsun, kocamla :anneadayı:bol bol eğlence olsun inşallah.:KK200:
Geçmiş olsun Lale abla 💐
Bende dünkü menümüzü yazayım gelmişken.Son anda iftara misafir aldık biraz bizden biraz onlardan yaptık :KK52:
Mercimek çorbası
Tavuk
Fırında kaşarlı patates
Bulgur pilavı kuzenim yapmış çok lezzetliydi
Havuç tarator
Kadayıflı muhallebi

Sahurda
Tava böreği :21:
Kahvaltılık

Aaa sende benim gibisin canım 😉 Bende tereyağı yiyemem midemin ağrısından perişan olurum ki bizim tereyağını akrabalarımız elleriyle yapar, eşim ve çocuklar yer ben aslaaa😒
Duana da Aminnnn diyorum İnşaAllah tatil 9 gün olur😍 Huzurla, sağlıkla sevdiklerimizle hayırlı bir bayram tatli olur hepimize İnşaAllah 💖

Hayırlı huzurlu günler herkese 🤗
Bugünkü iftar menüm;
Kremalı mantar çorbası (tam karar veremedim ama)
İçli köfte
Bol salata
Ayran
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi, huzuru eksik etmesin...Rabbim bütün ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin..Hayırlı iftarlar şimdiden herkese 💞

Geçmiş olsun Lale abla 💐
Bende dünkü menümüzü yazayım gelmişken.Son anda iftara misafir aldık biraz bizden biraz onlardan yaptık :KK52:
Mercimek çorbası
Tavuk
Fırında kaşarlı patates
Bulgur pilavı kuzenim yapmış çok lezzetliydi
Havuç tarator
Kadayıflı muhallebi

Sahurda
Tava böreği :21:
Kahvaltılık

Aaa sende benim gibisin canım 😉 Bende tereyağı yiyemem midemin ağrısından perişan olurum ki bizim tereyağını akrabalarımız elleriyle yapar, eşim ve çocuklar yer ben aslaaa😒
Duana da Aminnnn diyorum İnşaAllah tatil 9 gün olur😍 Huzurla, sağlıkla sevdiklerimizle hayırlı bir bayram tatli olur hepimize İnşaAllah 💖
Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım. :KK60:
Aslında tereyağ severiz de hamurişinde kullanmayız.
Neyse şükür daha iyiyiz.:KK36:

Ben de kalkıp buzdolabına bakayım. İftara ne pişirmeli, bilemedim.:anneadayı:

İftarda biraz kolaya kaçağım bugün
Terbiyeli tavuk corbasi var
Makarna var öğlen kızıma yapmıştım ona bi sos yaparım..
Bakla yoğurtlamasi düşünüyorum.
Tatlım yok ama yarına san Sebastian düşünüyorum o yüzden bugün biraz yemesek de olur...
Var mı denenmiş güzel bir Sebastian tarifiniz arkadaşlar :KK6::KK6:

Kolay gelsin tatlı hanımlar!:KK9:

Ben de kalktım en azından bir tarhana çorbası karıştırayım, bir de buzdolabını yoklayayım diye. Tarhana çorbasını yaptım, :KK72:sahur için menü planladım. Bir de irmik helvası pişirdim. Allahım kabul ederse okuyup üfledim tüm gidenlerimize. Kaplara koydum, kocam gelince dağıtım yapsın diye.:KK55:

Ohooo kocam mesaj yazmış, akşam iftara dışardayız diye. Kocamın bir arkadaşı Ramazan başından beri iftara davet etti hep az daha iyileşeyim diyordum. Sabah işe giderken bu hafta gidelim diyorduk. Adam hemen bugün demiş sağ olsun.:hamarat:

İftar menümüz;
Büyük ihtimalle lahmacun bana :spor:
Karışık kebap kocam ve arkadaşına
Ayran bana
Fanta kocama
Tatlı artık nasibimizde ne varsa.:dondurma:
Bol su.:temizlik:

Sahur menümüz
2 kaynamış yumurta
Kabuklu haşlanmış patates :sampiyon:
Kaşarlı lavaş tost:KK200:
Çok az parça buzluk böreği

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK50:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.:KK5:

Büyük Rabbim yuvalarımızdaki sevgi dolu anları eksik etmesin inşallah.:KK200:

X