- 17 Nisan 2016
- 1.028
- 2.627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetişmeyle de çok alakalı değil aslında.Bekarken ailemde herkes namaz kılardı, ben kılmazdım. Annem çok üzülürdü.ne güzel konuşmuşsunuz keşke etrafımda sizin gibi yönlendirecek dostlarım olsa ama yine de buradan faydalanıyorum tabii iyi oluyor:) bende arkadaşın durumundayım sanırım biraz yetiştirmeylede alakalı benim ailem hiç öyle büyütmedi beni büyüyünce kendim istedim. zor gelebilir ben onu da iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum
Birde aşure var kızlar yazmayi unuttumİftar menümüz ayran çorbası biber kızartması et döner ve kavurması salata pide ve lavaş hurma tatlısı
İftara tavuklu, patatesli karnıbahar yemeği yapacağım. Yanına az haşlanmış makarna var onu yoğurtlarım. Oğlum çiğköfte yapmayı denemiş geçen gece, önceden güzel olmuştu, bu sefer pek becerememiş te ben yerim yine de acılı acılı2 kase magnolia var, ben fedakarlık edip yemem
Çayın yanına da abur cubur olur
Bana göre menü yeter de eşim az diyebilir, yanına ufaktan bir şey yapabilirim
Karnıbahar yemeğinin yanına ufaktan bir şey yapabilirim demiştim ama pideler görünce sanki az hamur işi yapıyormuş gibi hamur yoğurdumBEnim iftarım hazır
Anam 3 tepsi kır pidesi actım ne bereketli hamurmus
Sucuklu kıza pisiyor
Kıymalılar pisti
1 tepside pisirmeden buzluga attım tepsiyle
Donsun posetlicem
Rabbim sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin İnşaAllah. Hepimiz insanız ve nefis taşıyoruz, bazen hiçbirşey yapmak gelmez insanın içinden ama ibadet söz konusu olunca özellikle namaz için üzerime bi tembellik geldiği an şunu söylüyorum içimden; " Allah seni huzuruna istemiyor mu yoksa "..... Hemen kendime geliyorum o zaman..Herkese hayırlı sahurlar sağlık sorunları yaşadığım için 10 gün oruç tutamadım sonrasındadakendimi toparlayıp bu ibadete mental olarak hazırlığımın olmadığını fark ettim bu yıl çokça vicdan azabı geçiypr rahatsızlık çekiyorum fakat üzerimdeki ataleti yıkamıyorum burdaki herkesin yazdıklarını okumaya çalışyorm dua etmeye çalışıyorum oturup sahur programı izleyip kendimi ısındırmaya çalışıyorum ama kendimi gündelik hayatın meşgalelerinden kurtarıp kendimi ibadete yöneltemiyorum sanki içimde birvesvese beni insanlarla olan dertlere işlere güçlere şikayet etmeye yöneltiyor çok üzülüyorum belki birileri beni anlar bana biraz yol gösterir .Allah razı olsjn cümlesinden.
Karnabaharı kim yediKarnıbahar yemeğinin yanına ufaktan bir şey yapabilirim demiştim ama pideler görünce sanki az hamur işi yapıyormuş gibi hamur yoğurdum
Pide yapacaktım, tepsiye az sığar diye böreğe dönderdim
Ne olacak bu karbonhidrat sevdamız