Hayırlı Ramazanlar canımEki Görüntüle 2823629
Hayırlı ramazanlar canlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
AblacimmHayırlı Ramazanlar canım
CanımAblacimm
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Hayırlı Ramazanlar canımEn sevdiğim topic acilmis tesekkurler Nevosum
Herkese simdiden hayirli ramazanlar.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Ben de yoğurt pulbiber ve limonlu küre başladim. Kilom yok ama göbeğim var. Onun için kür yapayım diyorum bi de bol su içiyorum.
Oruçlu da olunca biraz göbeğimin sineceğini düşünüyorum zira 4 aylık hamileye bağladım. Insanin benim hamile olmadığıma inanası gelmiyor
Sahura ne yapacağıma henüz karar veremedim. Biraz zamansiz oluyor insan acıkmamis oluyor
Oruçlu da olunca biraz göbeğimin sineceğini düşünüyorum zira 4 aylık hamileye bağladım. Insanin benim hamile olmadığıma inanası gelmiyor
Sahura ne yapacağıma henüz karar veremedim. Biraz zamansiz oluyor insan acıkmamis oluyor
İnşaallah kilo almadan hatta kilo vererek bu ayı geçiririzBen de yoğurt pulbiber ve limonlu küre başladim. Kilom yok ama göbeğim var. Onun için kür yapayım diyorum bi de bol su içiyorum.
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.841
- 1.223
- 52
Herkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Bugün olsa da yesek derkeeeen Oriana 'nın tarifini denedim.
Sizlerin yaptıkları kadar göze hitap edemese de lezzetliydi, tarif için teşekkür ederim
Ardından kızımın yaptığı pastayla günlük karbonhidrat seviyesi fulledim
Sizlerin yaptıkları kadar göze hitap edemese de lezzetliydi, tarif için teşekkür ederim
Ellerine sağlık ablacım Afiyet olsunHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Eki Görüntüle 2823701
Eki Görüntüle 2823704
Kızının ellerine sağlık
İyi ki doğmuşsun
- 24 Haziran 2015
- 39.874
- 154.552
- 598
Pooh afiyet,şifa olsunHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Eki Görüntüle 2823701
Eki Görüntüle 2823704
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.841
- 1.223
- 52
Yaşlılık işte, 49 olunca böyle oluyor demek ki cepten girmiyorum hiç, alışmışım tablete, cep zorluyor resmen :))))Olsun ablam hepsi bizim
- 24 Eylül 2018
- 98.197
- 294.449
- 698
Ellerine sağlık,mutlu yıllarHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Eki Görüntüle 2823701
Eki Görüntüle 2823704
Ablam alışık olmayınca zor oluyor.Yaşlılık işte, 49 olunca böyle oluyor demek ki cepten girmiyorum hiç, alışmışım tablete, cep zorluyor resmen :))))
Ben bu yıl alıştım cepten girmeyeÇocukların canlı derslerden,ödevlerden pc elime geçmiyor
İyi oldu alışmış oldum
Hayırlı RamazanlarBu akşam sahurda haşlanmış yumurta, kahvaltı, önceden ıslattığım kuru yufka, domates salatalık, bir kase yoğurt var. Eşim ve ben beraberiz.Allah kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar..
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
geçen yıl ramazanda yapmıştım. Bu sene de düşünüyorum. Sizinle aynı amaçlaBen de yoğurt pulbiber ve limonlu küre başladim. Kilom yok ama göbeğim var. Onun için kür yapayım diyorum bi de bol su içiyorum.
- 24 Eylül 2018
- 98.197
- 294.449
- 698
Hayırlı RamazanlarBu akşam sahurda haşlanmış yumurta, kahvaltı, önceden ıslattığım kuru yufka, domates salatalık, bir kase yoğurt var. Eşim ve ben beraberiz.Allah kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar..
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
bizim menüBu akşam sahurda haşlanmış yumurta, kahvaltı, önceden ıslattığım kuru yufka, domates salatalık, bir kase yoğurt var. Eşim ve ben beraberiz.Allah kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar..