- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Boncuğum burdayım ama nerdeyim neresi burasıEvva nerdesinnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boncuğum burdayım ama nerdeyim neresi burasıEvva nerdesinnnnnnnnnn
Oo süpersin ciceeem ,aldım ss bana bunlarla gelin ❤Canım meyve ve sebze smoothieleri de dene...Müthiş detoks etkisi yapıyor.
Mesela şu karışıma bayılıyorum.
Bir yeşil elma, bir salatalık, bir kivi, üç beş dal maydanoz, fındık kadar taze zencefil , su bizzzzt ...sonra bir limon sık tamamdır. Ertesi gün yarım kilo garanti eksi.
Oriana tarifi test edip onayladık, gerçekten çok güzeldi bizimkiler bayıldıYaaa ablaa cok mutlu oldumm aşırı sevindim beğenmişsinizdir umarımm bu arada doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle daha nice yaşlar al inşallah
Hayırlı RamazanlarTam bir telaş sarmıştı beni her gün farklı neler yaparım diye düşünüyordum konu bildirimi geldi Nevreste harikasın
Sahur menüm daha belli değil bu sabah yumurta yedik belki hazır yufkayla kolay bir börek tarifim var yaptigim onu yaparım. Hepinize hayırlı sahurlar,hayırlı ramazanlar kızlar
Omletin tarifini de yazar mısınız acabaHerkese hayırlı ramazanlar. Ben bu başlığı çok seviyorum. Özellikle bu pandemi günlerinde sanki hep bir aradaymışız gibi içimi huzurla dolduruyor.
Eşim orucunu tam tutar. Ben de ona hazırlık yapacağım. Sahura ispanyol omleti yapayım diyorum. Biz çok seviyoruz iki dilimi bile acayip tok tutuyor. Kahvaltılıklar ve yeşillik, domates, salatalık fix tabi ki. Çay da demlerim, taaamam. İftara ne yaparım düşünmedim, sizden kopya çekicem sanırım. :)
Hayırlı RamazanlarHerkese hayırlı ramazanlar. Ben bu başlığı çok seviyorum. Özellikle bu pandemi günlerinde sanki hep bir aradaymışız gibi içimi huzurla dolduruyor.
Eşim orucunu tam tutar. Ben de ona hazırlık yapacağım. Sahura ispanyol omleti yapayım diyorum. Biz çok seviyoruz iki dilimi bile acayip tok tutuyor. Kahvaltılıklar ve yeşillik, domates, salatalık fix tabi ki. Çay da demlerim, taaamam. İftara ne yaparım düşünmedim, sizden kopya çekicem sanırım. :)
Hayırlı RamazanlarMerhabalar
Bayılırım böyle topiklere
Sahura yumurta haşlamayı düşünüyorum, bir de kahvaltılıklar.
Geçen hafta dondurucuyu gözleme ile doldurdum, arada onları çıkarıcam.
Kahvaltı ağırlıklı olur genelde bizde.
İki kişiyiz zaten.
1i bebek 3 küçük çocukla diliyorum rahat bir ramazan geçiririm.
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir ay diliyorum.
Hayırlı RamazanlarHayırlı ramazanlar diliyorum herkese
Hayırlı RamazanlarHayırlı Ramazanlar..... Biz de sahur kahvaltıyla olur, haşlanmış yumurta olmazsa olmazim.