- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hadi ya fırsatı kaçırmışyok yok burdan aldığım gazla adam ne istese yapacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya fırsatı kaçırmışyok yok burdan aldığım gazla adam ne istese yapacaktım
Hayırlı RamazanlarMaşaallahEn sevdiğim konu
Her sene yazarım
Ah kilo almaSam sahura ne hamurisleri yaparım hiçte zorsunmam çeşit çeşit bilirim ama olmaz.bizde kahvaltı yapacaz.12 yaşındaki oğlumda tutuyor. Genelde iftara onun sevdiği yemeklerden yapacam
Teşekürler .hepimiz ramazanı layıkıyla geçirir iz insallahHayırlı RamazanlarMaşaallah
Amin inşaallahTeşekürler .hepimiz ramazanı layıkıyla geçirir iz insallah
Hayırlı sahurlarÇok güzel olmuş bu topik bende sahura sebzeli yumurtalı bir tost yapayım diyorum bir de bugünden kalma mercimek çorbası var ama sahurda canım ne ister istemez bilemedim
Teşekkürler inşallah hepimiz içinHayırlı sahurlar
Yaaa ablaa cok mutlu oldumm aşırı sevindim beğenmişsinizdir umarımm bu arada doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle daha nice yaşlar al inşallahHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Bugün olsa da yesek derkeeeen Oriana 'nın tarifini denedim.
Eki Görüntüle 2823701
Sizlerin yaptıkları kadar göze hitap edemese de lezzetliydi, tarif için teşekkür ederim
Ardından kızımın yaptığı pastayla günlük karbonhidrat seviyesi fulledim
Eki Görüntüle 2823704
Hahahah benm koca olmasa ben de hazırlamam adamı zor ikna ettim kahvaltılığa her ramazan aynı olayben o kadar çeşidi tek geceye harcamam, biraz tembelim de
Hayırlı RamazanlarAllah kabul etsinRamazanımız mübarek olsun hayirlara vesile olsun sahur kahvaltılık olur genelde biz de yarın akşam içinse kızım önden sipariş verdi. Sarma saracağım. Yarım gün tutacak inşallah. Çok da heyecanlı sahura kalkacağı için uyudu şimdiden
Hayırlı RamazanlarBizde esim tutuyor sadece sahur yapmiyor ama iftar icin fikir acisindan cok iyi olmus. İlk iftarda mercimek corbasi, patates ve kofte istedi esim Bu arada hepinize hayirli ramazanlar
Hayırlı RamazanlarHerkese hayırlı ramazan diliyorum.Biz genellikle sahurda kahvaltı yapıyoruz.Bu gece için kahvaltının yanına üç iki bir poğaça yapıyorum.Eşim çok yemek seçiyor.Özellikle et ve sebze yemeklerini yemiyorRamazan ilk haftası 16:00-24:00 vardiyasında o yüzden bu hafta sadece kendim için yemek yapacağım.
Yarın ki iftar menüsüne, sebzeli mercimek çorbası,fırında kanat ve patates yapmayı düşünüyorum.Tatlı olarakta dünden yaptığım aşurem var.
İnşallah ağız tadıyla sağlıkla geçireceğimiz bir ramazan olur
Hayırlı RamazanlarHayırlı ramazanlar diliyorum herkese
Afiyet olsun canım. Ben tost yapacagım. Haşlanmış yumurta, kahvaltılıklar yeter daha ne olsunOğlumda oruç tutacak pişi istediPişi yapacağım
Eşim de hep öyle der hamur işi susatıyor diye istemez sahurda yaşasınnneşime akşam sordum sana ne yapayım diye, peynir zeytin yeter dedi