Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Amin. Rabbim şifa versin.
Bakın ben bir sürü soru sordum hep sizle ilgili siz cevap verdiniz neredeyse hepsi anneciğinizle ilgili.biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız var.anılardan uzaklaşmaya,geçmişten günümüze gelmeye ihtiyacınız var.çoğu insanın imreneceği bir ilişkiniz olmuş anneciğinizle ama hep onunla olmaz....bu günü yaşamak zorundasınız.farketmeden kendi kendinizi bitirirsiniz.(tecrübeliyim) hergün hatırlayın dua edin ve bugünü yaşayın.her bardakta her yemekte her namazda her rüzgar estiğinde onunla ilgili birşey hatırlayın ama üstünde uzunuzadıya düşünüp kahrolma noktasına gelmeden kafanızı dağıtın.söyleyecek çok şey varda işte burası yeri değil.
Çok konuştum diyorsunuzda konuşun zaten ben bunu istiyorum canınız ne istiyorsa anlatın ben buradayım....
Neredeyse her iftarda fanta içiyorsunuz sizin için çoooook çok zararlı,içmeyin nolur.
Bana ne zaman ne konuda isterseniz yazabilirsiniz,belki benim de dertlerim vardır size yazarım....
Çok samimiyim....

Babacığın nurlar içinde uyusun, Rabbim büyük sabırlar versin inşalla.
İnan çok çabalıyorum, tam toparlıyorum, Allah'ımın emri diyorum, dualarım,sadakalarım her daim zaten. Sonra kalkıyorum o severdi, süsleniyorum, oje sürüyorum. Bir şarkı çalıyor hoooop başa dönüyorum. Şarkı da annemdi,babamdı da değil hani. Aşk şarkıları...
Ergenler gibi aşk şarkılarında ağlıyorum.
Çok şükür ben de rüyalarımda hep en güzel zamanlarımızı görüyorum.

Kardeşim üzülmesin diye ona hiç çaktırmıyorum.

Olan benim garip kocama oluyor.
Allah'ım razı olsun kocamdan, bugün akşam iş çıkışı gitmiş,anneme, çiçekleri sulamış. Ben geçen Perşembe'den beri markete bile gitmedim.

Neyse...

Güneş yeniden doğacak inşallah...

Kalbinizin güzelliğini burdan hissettim Rabbim annenize rahmet ve merhamet eylesin mekanı cennet olsun İnşaAllah. Rabbim sizede Şafi ismi şerifiyle şifa versin İnşAllah Amîn ❤
Ah çok teşekkür ederim. O sizin güzel bakan gözleriniz.
Allah'ım razı olsun inşallah.
Tüm hastalara şifa, kayıplara rahmet eylesin inşallah.

Ah çok tatlısınız.
Beni güldürdünüz Allah'ım da sizi güldürsün inşallah.
Fanta ben o kadar içmiyorum, daha çok ayran içiyorum, merak etmeyin.
Ne zaman isterseniz yazın bana.
Elimden bir şey gelmez, hayrım yok artık ama dualarıma eklerim.
Sevgilerimle...

Bugün iftara mantı haşladım. Tarhana çorbası da vardı. Sahura da yine favorimiz olan İspanyol omleti var, yanında da bol bol yeşillik ve domates, salatalık, İzmir tulumu ve çay. :)

Herkese afiyet olsun.

Sahurda eşim internetten gördüğü 1 tarifi denemiş. Fena değildi. Sizinle paylaşayım dedim. Belki denemek isteyen çıkar.

Patatesleri halka seklinde doğrayıp yağlamış . Üzerine bıçakla çizikler atmış.

Sonra yağ ile salca sürmüş. Üstlerine kaşar peyniri, salam,kapya biber, sivri biber, domates, mısır koyup firina vermiş.

Iki kişiyiz. 2 patates kullanmış. Güzeldi hanımlar ben beğendim. Arzuya göre sucuk mantar vs de yakışır diye düşünüyorum.

Yanina kahvaltılık ve çay

Herkese hayırlı sahurlar dilerim❤

Yaaaa siz ne kadar güzel kalpli insanlarsınız.Allah sizlere gönlünüzün güzelliğine yakışan,bir baht versin.Ailenize ve sizlere şifa versin.İnşallah en kısa zamanda hayatınızda herşey rayına girer,mutlu huzurlu bir yaşam sürmeye devam edersiniz.
Herkese hayırlı kandiller,kalbiniz neyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin

Sen de çok çok tatlısın arkadaşım.
Dualarına kocaman amin inşallah diyorum.
Allahım hepimizin gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Her iki dünya saadeti nasip etsin inşallah.

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun...Rabbim bütün ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin İnşaAllah 🖑🖐
Bugünkü iftar menüm;
Etli yalancı paça çorbası
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Salata,ayran
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim durumu olmayanlara bol bol rızık versin İnşaAllah. Hayırlı huzurlu iftarlar şimdiden herkese

Canım arkadaşlarım.
Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah.
Dualarımız kabul olsun, Rabbim gönlümüzdeki hayalleri gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah.

Tarhana çorbası, az önce yaptım.
Kocam kumpir yapacak.
Kocama fanta, bana greyfurt suyu.

Kocacım bugün çalışıyor, o yüzden oruçlu değil.
İşten gelirken tatlı getirmezse ben kahveyle çikolata yerim, kendi düşünsün.
Şaka bir yana erken gelir inşallah. Çok yoruluyor son günlerde, gelsin de dinlensin.
Herkesin ellerine kollarına sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, tesbihlerimizi, dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…