Amin bilmukabele.güzel bakan güzel görür.Yaaaa siz ne kadar güzel kalpli insanlarsınız.Allah sizlere gönlünüzün güzelliğine yakışan,bir baht versin.Ailenize ve sizlere şifa versin.İnşallah en kısa zamanda hayatınızda herşey rayına girer,mutlu huzurlu bir yaşam sürmeye devam edersiniz.
Herkese hayırlı kandiller,kalbiniz neyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin
Of of of ağzım sulandı gerçekten ya!Domates çorbası yaptım şimdi.
Yanına kuru dola ile yaprak sarma.
Patlıcanlı meze. Ve biraz da salata yapacağım. Allah kabul etsin hanımlar ❤
Şifa olsun.❤ Allah hanenizden refah ve bereketi eksik etmesinBugün iftara tavuk suyuna mercimek çorbası, tavuklu pilav ve ayran yaptım. Artık süt alıp yoğurdumu kendim yapıyorum, müthiş bir iş başarmış gibi hissediyorum kendimi ehehe. Sahura daBoleyn Kizi 'nın eşinin yaptığı tarifi deneyeceğim, okurken canım çekti. :)
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok sağlıksız bı nesil büyüyor. Dogalliktan çok uzak. Bağışıklık çok düşük malesef. Desteklemek zorundayız tabi. Napcan. Benim büyük 5 buçuk yaşında küçük bir buçuk yaşında. Sebze sevmiyolar ama yediriyorum. Sebzeleri kıymalı yada tavuklu pişiriyorum. Az sulu yaparım. Yoksa sebze yenmez.. ispanak kıymalı yumurtalı yaparım. Sulu yemeği yenmiyor bizde. Bı sekild çare buluyorum artk. Ama ne yalan soyliyim. Sagligim umrumda olmasa sebze salata falan hiç yemezdim.
Şifa olsun.❤ Allah hanenizden refah ve bereketi eksik etmesin
Teşekkür ederimSebze sevmiyorlarsa sebze köftesi falan yaparak yedirebilirsiniz. Küçük kuzenlerime baktığım bir dönem olmuştu, acayip yemek seçerler, sürekli fast food yemek isterlerdi. Brokoli/karnabahar köftesi, sebzeli nugget falan yapıp yanına fırına elma dilim patates atıyordum ikinci tabağı istiyorlardı. Bir kere de bostan patlıcanı kalın dilimler halinde kesip üzerine pizza malzemeleri koyup fırına vermiştim, ona da bayılmışlardı. Belki denemek istersiniz. :)
Teşekkür ederim. Mücver çok severler zaten. Ama sebze derken zeytinyağli sebze gitmez bizde. O anlamda. Sebze yemekleri de normal yemek gibi salçalı etli hafif acılı falan yeriz. Kimisi sebzeyi zeytinyağlı sever. Oda bize uymuyor.