Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Bugün doğum günüm kızlar . Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.

Doğum gününüz kutlu olsun; sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun yıllar nasip etsin Allah

Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, huzurlu yaşlarınız olsun sevdiklerinizle

Mutlu yıllar

Hayırlı günler herkese
Bugünkü iftar menüm;
Dünden paça çorbası
Karışık domates soslu kızartma
Sade makarna
Naneli ayran
Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim durumu olmayanlara bol bol rızık versin İnşaAllah. Huzurlu iftarlar

Canım merhaba her şey yolundadır inşaallah
Hayırlı Ramazanlar
Sensiz olmazdı zaten
Hayırlı iftarlar

Canım merhaba her şey yolundadır inşaallah
Hayırlı Ramazanlar
Sensiz olmazdı zaten
Hayırlı iftarlar
Allah razı olsun
Siteden biraz uzak kalmaya ihtiyacım olduğunu hissettim. Köşeme çekilip öz eleştiri yapmam gerekiyordu acilen
Onun dışında bir sorun yok şükür Rabbime. Ramazanda kolay geçiyor.
Sen nasılsın

İyi olmana sevindim canım
Aynen çok şükür çok rahat geçiyor
İyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…