Bugün doğum günüm kızlar. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.
Amin ,çok tşk ederimÇok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin
Çok tşk ediyorumGeçmiş olsun canım
Amin ,çok tşk ediyorumÇok çok geçmiş olsun, Rabbi şifa versin tez vakitte
Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, huzurlu yaşlarınız olsun sevdiklerinizleBugün doğum günüm kızlar. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinAmin ,çok tşk ediyorum
Mutlu yıllarBugün doğum günüm kızlar. Eşim pasta siparişi vermiş. Yemek dışardan söyleyelim dedik ama şimdi ramazan. Erken gelir soğuk falan olur. Riske atmak istemedim. Nohutlu pilav kavurma ayran yapıcam. Buzluk için bı kilodan sigara boregi sardım attım. Çocuklar için Tarhana çorbası yapcam. Dün sahura kalkamadim. Bu gece kalktim ama üşendim hazırlamaya. Bı tane muz yedim su içtim yattım. Şimdi baş ağrısı çekiyorum. Bidaha aç tutmam. Ders olsun bana. Hem bebek emzir hem aç oruç tut. Hiç akıl kârı değilmiş.
Çok tşk ederim ,ilaca başladım bugün iki üç güne iyilesirim bence .İyileseyim yani yat yat çok daraldimÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Hareketli insanlar yatıp dinlenemez hasta bile olsaÇok tşk ederim ,ilaca başladım bugün iki üç güne iyilesirim bence .İyileseyim yani yat yat çok daraldim
Teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun; sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun yıllar nasip etsin Allah
Teşekkür ederimMutlu yıllar
Teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, huzurlu yaşlarınız olsun sevdiklerinizle
Canım merhaba her şey yolundadır inşaallahNevreste 4 aydır aktif değildim sitede. Bakıp kaçacağım yine senin konuna yazmak istedim sadece.
İftar menüsü
Sucuklu kuru fasulye
Şehriyeli pirinç pilavı
Çorba yapmayacağım sanırım
Salata
Cacık
Hazır çiğ köfte
Maalesef öyleyim.Hiç sevmem yatmayı evde de olsam yapicak birşey bulurum .Agrıdan pek kalkamıyorum ama oturduğum yerden is planı yaptım şu anHareketli insanlar yatıp dinlenemez hasta bile olsaSizde mi öylesiniz
Allah razı olsunCanım merhaba her şey yolundadır inşaallah
Hayırlı Ramazanlar
Sensiz olmazdı zaten
Hayırlı iftarlar
İyi olmana sevindim canımAllah razı olsun
Siteden biraz uzak kalmaya ihtiyacım olduğunu hissettim. Köşeme çekilip öz eleştiri yapmam gerekiyordu acilen
Onun dışında bir sorun yok şükür Rabbime. Ramazanda kolay geçiyor.
Sen nasılsın