Aslinda ögün olarak yapan var. Ama ramazanda bol yesil Sebze ve bagirsak temizlenmesi icin güzel alternatif olur sahur yanina.Bu detoks ana öğün olarak mı tüketiliyor?
ama insan değişilik de istiyor canımH3RA_ yumurta haşlayın, zeytin peynir yeşillik tamamdır, arada kepek ekmeğe tost da olur, madem diyet şeklinde gidecek, ceviz tüketin tok da tutuyor,
C Capanin Gururu Teyom
Sağol ablamSenin olduğun her yer aydınlık benim için.estağfurullah.
Hayırlı, bereketli Ramazanlarimiz olsun canım
Mutlaka paylasirimDiyet menü paylaşın diyet yapanlara fikir olsunHepsine ihtiyacımız var
Yulaf ile krep falan yapılabilirama insan değişilik de istiyor canım
Bizde öğrenelimMutlaka paylasirim
Ekmegi sahurda yapip sicak sicak yiyecegim.
Birde 15dk da hazir
Enfes tarif ve cok cok basit
Teşekkür ederim, ailem arıyor 49 değilsindir daha küçüksün söyleme 49 diye diyorlar, eşim 49'u atla 50'ye gel diyorMune nice mutlu sağlıklara yaşlara, şu güzelim 40 lı yaşlar en güzel yaşlarmış. Sen şimdi 40 ların nirvanasındasın ne güzel
Hayırlı Ramazanlar bekliyoruzAyy ne guzel oldu bu fikir olur superbende bugünlük kayinpedermdeym ama yarin sahurdan itibaren baslarm resimli bi sekilde insallah ❤ sahurda kahvaltı tercih edenlerdeniz bizde .
Herkese Hayirli Ramazanlar ❤
Bende bu menüyü düşündüm bu gece için. Kızım haşlanmış yumurta yemez, soğanlı omlet tarzında yapayım onada diyorum.H3RA_ yumurta haşlayın, zeytin peynir yeşillik tamamdır, arada kepek ekmeğe tost da olur, madem diyet şeklinde gidecek, ceviz tüketin tok da tutuyor,
C Capanin Gururu Teyom
Bekliyoruz canımBen bastan golu yedim esim icin sahur hazirlayacagim corba ve kahvaltilik olacak insallah yumurta haslama ozellikle. Bakalim devam gunlerde yazariz insallah
Karbonhidrati en dusuk tahin 200 gr :)Bizde öğrenelim
Mutlaka paylasirim
Ekmegi sahurda yapip sicak sicak yiyecegim.
Birde 15dk da hazir
Enfes tarif ve cok cok basit
GüzelmişKarbonhidrati en dusuk tahin 200 gr :)
Asil tarif de 4 yumurta var ama hassas olan 3 de ekleye bilir
Tuz, isterseniz kekik, Ceviz
Ve 1 cay kasigi kabartma tozu
Hepsini iyice iyice cirpip, ekmek borcamina döküp, önceden isitilmis 180 derece Firinda 15-20dk da hazir.
Ben 15 veriyorum. Firina gore degisiyor
Bu arada gul boregi rulo borek ve kurufasulye haslamasi yapip attim dolaba ramazan icjn . Yazdan da patlican ve biber kozlemelerim varBekliyoruz canım
Hayırlı RamazanlarHerkese hayırlı ramazanlar
Biz de eşimle bu gece Menemen, kahvaltılık, patates kızartması yiyeceğiz.
Eşime kalsa 2 çeşit sulu yemek istiyor
Beyefendi çok çeşitli seviyor