Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallahBu arada gul boregi rulo borek ve kurufasulye haslamasi yapip attim dolaba ramazan icjn . Yazdan da patlican ve biber kozlemelerim var
Karniyariklik patlican ve biber kizartmalarim var
Melemenim var
Cok sukur Allah ima guzelce yasamayi nasip etsn bu ayi bizlere
ben o kadar çeşidi tek geceye harcamam, biraz tembelim deHerkese hayırlı ramazanlar
Biz de eşimle bu gece Menemen, kahvaltılık, patates kızartması yiyeceğiz.
Eşime kalsa 2 çeşit sulu yemek istiyor
Beyefendi çok çeşitli seviyor
Vay arkadaş ne hamarat hanımlar varHayırlı Ramazanlariftar için 15 günlük liste hazırladım. Ne pişirsem derdi olmasın diye. Hergüne ayrı yemek olmaz tabi. 2gun yaparım 3.gun kalanlar olur.
Sahur için fikirleri alırım burdan. Kızım ilk defa tam tutacak inşallah. O yüzden güzel şeyler hazırlamam lazım.
Sonra yetişmek zor alıştırmamak lazımben o kadar çeşidi tek geceye harcamam, biraz tembelim de
Kiz neresi burasi ben nerdeyim
Hayırlı RamazanlarVay arkadaş ne hamarat hanımlar varMaşallah sana. Hayırlı ramazanlar herkese
ama insan değişilik de istiyor canım
Size de yazdım sayın yukardakileriBende bu menüyü düşündüm bu gece için. Kızım haşlanmış yumurta yemez, soğanlı omlet tarzında yapayım onada diyorum.
İftar ve Sahur menülerimizKiz neresi burasi ben nerdeyim
eşime akşam sordum sana ne yapayım diye, peynir zeytin yeter dediSonra yetişmek zor alıştırmamak lazım
Bakayım başlıgaİftar ve Sahur menülerimiz
sağol canım deneyeceğim yulafı, patatesi ocak yağ olmasın diye hep fırına atıyorum zatenNevreste nin dediği gibi yulaf seviyorsan 1 çay kaşığı yağ ile sebzeli yulaflı omlet yapabilirsin tok tutar, patates yaparsın kızartmadan fırında pişirerek mesela
Size de yazdım sayın yukardakileri
Hayırlı RamazanlarHayırlı Ramazanlariftar için 15 günlük liste hazırladım. Ne pişirsem derdi olmasın diye. Hergüne ayrı yemek olmaz tabi. 2gun yaparım 3.gun kalanlar olur.
Sahur için fikirleri alırım burdan. Kızım ilk defa tam tutacak inşallah. O yüzden güzel şeyler hazırlamam lazım.
Hayırlı RamazanlarHayırlı,bereketli,sonu sağlıklı ,korkusuz günlere açılan bir ramazan ayı diliyorum.
İnşallah ramazanda su içmeye devam edebilirim.
Geçen ramazan bazı arkadaşlar diyet yapıyordu,hiç o modda değildim,keşke olsaymisim.
Korkmuş olmasıneşime akşam sordum sana ne yapayım diye, peynir zeytin yeter dedi
Hayırlı Ramazanlar canımHakkaten ramazana girmisik
Şaka biryana Rabbime şükürler olsun Ramazan'a ulaştık sag salim,Herkesin Ramazini mübarek olsun tuttugumuz oruclar,ettiğimiz dualar kabul olmasi dilegiyle
Sagol canim sizedeHayırlı Ramazanlar canım
yok yok burdan aldığım gazla adam ne istese yapacaktımKorkmuş olmasın