Geçmiş olsun.
Benimde dün baş ağrım tuttu sabah yine hastane işim vardı.Yolda bayağı başım ağırdı midem bulandı annemlere geçtim.Orada orucumu bozdum ağrı kesici içip biraz kendime gelince eve geçtim.Sahurda yazdığım menüyü yapamadım.Eve gelir gelmez terbiyeli tavuklu çorba ve buzlukta sulu köfte vardı onları yaptım.Eşimde mesaiye kaldığı için başka yemek telaşım olmadı.Belki yarında oruç tutmayabilirim.Eğer iyi hissedersem yemek yaparım.Yoksa kayınvalideme söylerim o hazırladıklarından bize de verir.
Çok geçmiş Rabbim şifa versin İnşaAllahGeçmiş olsun.
Benimde dün baş ağrım tuttu sabah yine hastane işim vardı.Yolda bayağı başım ağırdı midem bulandı annemlere geçtim.Orada orucumu bozdum ağrı kesici içip biraz kendime gelince eve geçtim.Sahurda yazdığım menüyü yapamadım.Eve gelir gelmez terbiyeli tavuklu çorba ve buzlukta sulu köfte vardı onları yaptım.Eşimde mesaiye kaldığı için başka yemek telaşım olmadı.Belki yarında oruç tutmayabilirim.Eğer iyi hissedersem yemek yaparım.Yoksa kayınvalideme söylerim o hazırladıklarından bize de verir.
Teşekkür ederim,Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Sizin de çocuğunuz mu rahatsız geçmiş olsunAllah şifa versin çok geçmiş olsun..
Bende tabak çatal bardak her şeyi hazır ediyorum aksamdan. Ketil a su koyarım. Çay bardağı sallama çayım. Yumurtayı haşlama cezvesine koyarm. En kısa sürede hazırlamam gerekiyor. Bizim küçük sese çok duyarlı. Uyanırsa bizim sahur iptal olur. O yüzden sahur saatinden yarm saat önce iyiyce emizrip yatırıyorum . Sahuru sabote etmesin diyeBen sahurlari aksamdan hazırlayıp yatiyorum .Cunku benim oğlan uyanıyor genelde ve yarim kaliyor her sey .
Bugun ki sahur menümüz
Haşlanmış yumurta (gece pisecek)
Bolca yeşillik yıkadım
Çilek
Ceviz ve incir
Belki kıymalı börek çıkarırım dolaptan .Genelde az yiyoruz kalıyor
Ben yillar once yapiyordum. Cok lezzetli oluyordu. Aklima gelmisken bir sahura ben de yapayım :)Sahura bir Youtube kanalında gördüğüm tarifi yapıcam. Milföyden tost. Belki size de fikir olur. Arasına dilediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz ben hindi füme, domates ve biber koyacağım.
Ahh dostummSahura kalkmadık,ben regliyim, eşim sahursuz tutuyor midesi rahatsız oluyor gece yiyince, cocuklar iki gündür sahura kaldır anne diyor önceki gün saati kurmayı unuttum bu gece de kurdum ama hafta içi alarmı olarak kurmuşum