- 14 Ekim 2016
- 7.051
- 47.513
Aaaaa şok oldum.Başladım kuzum6 ay oldu, beceremedim evde oturmayı
Çok teşekkür ederim. Tüm hastalara geçmişler olsun.Cok gecmis olsun. Sorunu biliyorsunuz o zaman bu aksam bir değişiklik icin kendinizi zorlasanizsonrasindaki o hissi biliyorum çünkü.
. Başınız sağ olsun. Allah cennette kavuştursun Insallah .Bizim iftarımız belli oldu.
Tarhana çorbası. Anneciğim de ne stok yapmış, maşallah, hâla doyuruyor karnımızı. Allahım razı olsun inşallah.
Actifryda tavuk baget yapacağım.
Fırında patates.
Sarımsaklı yoğurt.
Tatlı yapamadım. Hem evden çalışıyorum hem çıkıp kardeşime uğradım. Zor geldi, Allahım affetsin.
A 101 pastası aldım.
Çay, fanta.
Bol su!
Hepimizin ellerine kollarına sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı, tesbihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin en yakın zamanda inşallah.
Çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah.. Başınız sağ olsun. Allah cennette kavuştursun Insallah .
Onun eliyle yaptığını yemek hem acı hem de tatlı gelir insana. Bugün duygusalım bu menü beni yıktı resmen
Hep dualarımdasınız.Oglumada dua edermisiniz teyzeleri
Amin canim Allah bin kere razı olsun iyiki varsınız.....hiçbirimiz görmedim ama ettiğiniz duaları kalbimde hissediyorumHep dualarımdasınız.
Allahım güç kuvvet versin inşallah.
Allahım senden de razı olsun inşallah arkadaşım.Amin canim Allah bin kere razı olsun iyiki varsınız.....hiçbirimiz görmedim ama ettiğiniz duaları kalbimde hissediyorum
Oyy bn bu mınnoşa dua etmem mı hıc hep duamdasınızOglumada dua edermisiniz teyzeleri
Tabi ki ederiz canım. Allah sifa versin, bahti acik olsun inşallah kuzunun.Oglumada dua edermisiniz teyzeleri
Ederim tabikine allah sana bağışlasınOglumada dua edermisiniz teyzeleri