Rabbim bağışlasın İnşaAllah bütün sıkıntılarınızı ve hastalığınızı gidersin bu mübarek günlerin hürmetineOglumada dua edermisiniz teyzeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bağışlasın İnşaAllah bütün sıkıntılarınızı ve hastalığınızı gidersin bu mübarek günlerin hürmetineOglumada dua edermisiniz teyzeleri
Amin canimmmEderim tabikine allah sana bağışlasın
Amin tüm hastalara inşallah...Rabbim bağışlasın İnşaAllah bütün sıkıntılarınızı ve hastalığınızı gidersin bu mübarek günlerin hürmetine
Haşlanmış yumurtamız kesin var Bende bugün domatesli yumurta yapmayı düşünüyorumSızler neler yapıyorsunuz
Peynir yeşil siyah zeytin yoğurt domates tereyağ erik kayısı reçeli sucuklu yumurta sosis patates kızartması çaySızler neler yapıyorsunuz
Yumurtasız olmaz afıyet olsun canımHaşlanmış yumurtamız kesin var Bende bugün domatesli yumurta yapmayı düşünüyorum
Sosis falan susatmıyormu yakmıyormu canım bn susatır dye hıc yapmıyorum sucuk sosisPeynir yeşil siyah zeytin yoğurt domates tereyağ erik kayısı reçeli sucuklu yumurta sosis patates kızartması çay
Aynen eşim ne olursa olsun haşlanmış yumurta istiyor mutlaka bende yiyorum onla birlikte Teşekkür ederim size de afiyet olsunYumurtasız olmaz afıyet olsun canım