How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Sizin menülerinizi okuyup biraz moral buldum.
Bizim için bu yıl Ramazan garip geçiyor çünkü
oruca başlayamadık.
Fidye vereceğiz eşimle.
Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin,
vücudunuza sağlık,
sofranıza huzur ve bereket versin.

Ben çok seviyorum canım:)
Kurutma imkanın varsa az da olsa yapabilirsin.
Bu yaz kurutacağım inşallah abla. Anneannem kurutuyor ondan alırım biraz mutlaka deneyeceğim yazdıklarını 😍

Ben çok seviyorum canım:)
Kurutma imkanın varsa az da olsa yapabilirsin.
😭😭😭

Burda hiçbir şey kurumuyor. Trabzondayım

Aldığım kuru patlıcan ve kabaklar bi süre sonra yumuşayıp küfleniyor. Hep cöpe atıyorum. dayanamayip gene alıyorum. Kisa bi zaman sonra yine hoop çöpe.

Neme dayanmıyor. Oysaki çok cok severim. 😭😭😭

Ayy inşallah çok isterim.
Nevreste hep aklımda profildeki fotoğraf gibi
Saçma biliyorum ama 😅
Buğday tenli Işıl Işıl yüzlü hamarat,eli lezzetli bir hanımefendi hayal ediyorum. 😊
Profildeki güzel ötesi hatun hintli bir aktris olan aiswarya rai . Hakikatten güzel hatundur. Vakti olana sarbjit isimli ağır dram filmini öneririm. Filmlere ağlamam diyenleri düelloya çağırıyorum 🤣

😭😭😭

Burda hiçbir şey kurumuyor. Trabzondayım

Aldığım kuru patlıcan ve kabaklar bi süre sonra yumuşayıp küfleniyor. Hep cöpe atıyorum. dayanamayip gene alıyorum. Kisa bi zaman sonra yine hoop çöpe.

Neme dayanmıyor. Oysaki çok cok severim. 😭😭😭
Buzdolabında muhafaza edebilirsin veya haşlayıp buzluğa atabilirsin:)

Profildeki güzel ötesi hatun hintli bir aktris olan aiswarya rai . Hakikatten güzel hatundur. Vakti olana sarbjit isimli ağır dram filmini öneririm. Filmlere ağlamam diyenleri düelloya çağırıyorum 🤣
Ben bir dönem takmıştım hint filmlerine shah rukh khan,kajol,Katrina Kaif filmlerini izlemiştim.
Ben yumoş reklamına ağlayan insanım elalemin nikahında gelin damat gülerken gözleri sulanan biriyim 😅 Düellonun yanından geçemem o konuda.
filmi izlicem mutlaka merak ettim bi ağlayıp geleyim 😅
Yalnız afetmiş kendileri de ya.Gözler efsane.

Benden ondan daha güzelim:süslü::KK45::63:

Ben bir dönem takmıştım hint filmlerine shah rukh khan,kajol,Katrina Kaif filmlerini izlemiştim.
Ben yumoş reklamına ağlayan insanım elalemin nikahında gelin damat gülerken gözleri sulanan biriyim 😅 Düellonun yanından geçemem o konuda.
filmi izlicem mutlaka merak ettim bi ağlayıp geleyim 😅
Yalnız afetmiş kendileri de ya.Gözler efsane.
Hadi bakalım. Sonra düşüncelerini bildirmeni bekliyorum 🙏

Back