Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsunİnan bende cevabını çok duygulanarak okudum,Eskiden hiç bu kadar duygusal değildim pandeminin etkisiyle iyice hassaslaştim.Rabbim hepimiz için halkımızdan hayırlısını nasip etsin.,Bak bırden duygulandım ınankı canı gönülden soyluyorum ınsallah transferin basarıyla sonuclanır bebegın sana sıkı sıkı tutunur su mübarek ramazan ayına ınsallah bebegınle devam edersin bnde Allah nasıp ederse bayramdan sonra 4.transfer ıcın gıdıcem Rabbim bızım kucagımızıda doldursun inşallah duamdasın
Sagol LalemEllerine sağlık canım.
Sütlü çorbayı didiklenmis tavukla mi yapiyorsunuz ? Bizim ailede de yapılır bu çorba evlenince hiç yapmadım gerçi .Ellerinize sağlık bu arada .Efenime söliyim bugün ilk iftar olduğu için hamaratligim üstümde yoksa kimse beni ugrastiramaz bi daha
sütlü çorba
güveçte beşamel soslu köfte
pilav
hurma tatlısı (hazır aldım bi emek var sonuçta)
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş ❤ bayrama kavuşmayı nasip etsin ❤
Sahura kadar acıkabileyim diye iftarda az yemeye çalışıyorum ben de, haklısınız.Ay yok ya. Gercekten yenmiyor. Insan şişiyor. Salatayı bol tutarsiniz oldu bitti. Zaten bir kac saat sonra sahur geliyor.
Simdiden kolay gelsin. Ellerinize sağlık.
Var canim ben yapıyorumHerkese hayırlı Ramazanlar. Bizim iftar menümüz fırında bezelyeli tavuk. Orman kebabı tarzında olcak. Yoğurt salata . Ben bu Ramazan diyetteyim. Tatlı hamur işi pilav makarna hayatımdan çıkardım . Ekmeği sadece sahurda yerim. İnşallah başarılı olurum. Bı aydır diyetteyim zaten. Zorlanmam inşallah diye umuyorum. Ramazanda diyet yapan varmı aramızda.
Bence de yeter de artar bile .Hanımlarin geneli çok çeşit yapıyor ama muhtemelen çoğunun çocuğu var o yüzden .Sahura kadar acıkabileyim diye iftarda az yemeye çalışıyorum ben de, haklısınız.
Aynen canım Rabbım herseyıın en hayırlısını nasıp etsın bızlereCanım çok teşekkür ederim.Allah razı olsunİnan bende cevabını çok duygulanarak okudum,Eskiden hiç bu kadar duygusal değildim pandeminin etkisiyle iyice hassaslaştim.Rabbim hepimiz için halkımızdan hayırlısını nasip etsin.,
Allahım gönlünüze göre versin inşallah.İnsan severek yapınca sanırım içine sevgisinde kattığı için lezzetli oluyor.Acikcasi yemek kokulari iştahımı kesiyor ,o yüzden başkası yapsın ben yiyeyimÇocukluğumdan beri bizimde evimize salça sos vb.seyler hep evde yapılırdı.Artik annem yaşlandi yapamıyor ben yapıp veriyorum.Allah sağlık versin insallah her daim ağız tadıyla sevdiklerimizle yiyip içeriz.Ben sistemik lupus hastası olduğum için beslenmeme artık daha çok dikkat ediyorum.Çok çabuk yoruluyorum biraz fazla iş yapsam hemen hasta oluyorum.Tüp bebekte transfer aşamasına geldik.Bu ay hormonlarimda ve jinekolojik muayanemde sıkıntı olmaz ise transfer yapılacak.Bende transfer öncesi tüm temizlik ve gıda stoklarimi hazırlıyorum..Hamileliklerim çok problemli geçiyor en azından dip köşe temiz olsun yiyecek stoğum olsun ki kimseye muhtaç olmayalım.Ailem dahil kimse ile paylasmadim tüp bebek sürecini,çünkü önceki kayiplarimda gereksiz yorumlar duyup çok üzülmüstüm.Önceki gün mantık yapıp difrize atmistim.Dünden dip köşe temizlik yapmıştım bu gün dinlenip yarın renkli erişte yapacağım.Haftaya regli olursam doktora gitme ihtimalim var.Herseyi bu hafta halletmeye çalışıyorum.Dualarinizda ben ve benim gibi bebiş sahibi olmak isteyenlere de yer verirseniz çok mutlu olurum
Canım ben de diyetteyim . 9 ayda 28 kilo verdim şükür.Herkese hayırlı Ramazanlar. Bizim iftar menümüz fırında bezelyeli tavuk. Orman kebabı tarzında olcak. Yoğurt salata . Ben bu Ramazan diyetteyim. Tatlı hamur işi pilav makarna hayatımdan çıkardım . Ekmeği sadece sahurda yerim. İnşallah başarılı olurum. Bı aydır diyetteyim zaten. Zorlanmam inşallah diye umuyorum. Ramazanda diyet yapan varmı aramızda.
Gözlerim dolduNevreste nevoş mendilini al gel ağlama sakın ama
Ağlama sakın, seni yavaş yavaş alıştıracağım nevoşumGözlerim doldu
Gözlerim doldu
Amin inşallah canımMaşaallah menüler şahane
Rabbim hepimizin sofrasına bereket versin İnşaallah
Güzel gidiyorsun MaşaallahAğlama sakın, seni yavaş yavaş alıştıracağım nevoşum