- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Hayırlı RamazanlarSelam kızlarrrrr
Hayırlı ramazanlar
Sabah niyetliyim ama regl olunca
Menüm belli değil büyük kızım oruç bakalım ne isterse o olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı RamazanlarSelam kızlarrrrr
Hayırlı ramazanlar
Sabah niyetliyim ama regl olunca
Menüm belli değil büyük kızım oruç bakalım ne isterse o olacak
Yaaaa ramazanda sizin yazılarınızı okumak bana çok huzur veriyorBen Ramazan’a yarın başlıyoruz sanıyordum. Dün tesadüfen arife olduğunu öğrenince bir anda telaşlandım.
Hemen çıkıp biraz alışveriş yaptım.
Hurma bile yoktu evde düşünün yani.
Bu sabah da kalktım banyo yaptım, saçlarımı yaptım, güzel elbisemi giyip anneme gidip geldim. Ramazan benim için daha büyük bayram. Öyle mutluyum ki Ramazan’a kavuştuğumuz için. Sahurun, iftarın telaşını, gün içindeki ibadetlerin hazzını hiç bir yerde bulamadım.
İçimdeki sönmeyen ateşi Ramazan’la avutacağım biliyorum.
Onun yedikleri ile teselli olacağım inşallah.
Bu akşamki iftarımız;
Tarhana çorbası
Kaşarlı pide
Kıymalı pide
Salata
Ayran
Fanta
Bol su @klenbe kler
Dün çilekli güllaç yapmıştım, inşallah güzel olmuştur. Kocam profiterol sever, hazır aldım.
Yine annem diyecem de annem dışarıda iftar yemeği çok severdi, o yüzden ilk üç gün dışarıdan yiyeceğiz, hem anneciğim mutlu olsun hem de esnafa katkı olsun istedik.
Herkesin ellerine kollarına sağlık.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Sana da canımHayırlı Ramazanlar
Ahh insallah, rabbim hayırlısı ile sağlıklı sihhatli hayırlı bir gebelik ve mis kokulu bebekler nasip etsin ❤İnsan severek yapınca sanırım içine sevgisinde kattığı için lezzetli oluyor.Acikcasi yemek kokulari iştahımı kesiyor ,o yüzden başkası yapsın ben yiyeyimÇocukluğumdan beri bizimde evimize salça sos vb.seyler hep evde yapılırdı.Artik annem yaşlandi yapamıyor ben yapıp veriyorum.Allah sağlık versin insallah her daim ağız tadıyla sevdiklerimizle yiyip içeriz.Ben sistemik lupus hastası olduğum için beslenmeme artık daha çok dikkat ediyorum.Çok çabuk yoruluyorum biraz fazla iş yapsam hemen hasta oluyorum.Tüp bebekte transfer aşamasına geldik.Bu ay hormonlarimda ve jinekolojik muayanemde sıkıntı olmaz ise transfer yapılacak.Bende transfer öncesi tüm temizlik ve gıda stoklarimi hazırlıyorum..Hamileliklerim çok problemli geçiyor en azından dip köşe temiz olsun yiyecek stoğum olsun ki kimseye muhtaç olmayalım.Ailem dahil kimse ile paylasmadim tüp bebek sürecini,çünkü önceki kayiplarimda gereksiz yorumlar duyup çok üzülmüstüm.Önceki gün mantık yapıp difrize atmistim.Dünden dip köşe temizlik yapmıştım bu gün dinlenip yarın renkli erişte yapacağım.Haftaya regli olursam doktora gitme ihtimalim var.Herseyi bu hafta halletmeye çalışıyorum.Dualarinizda ben ve benim gibi bebiş sahibi olmak isteyenlere de yer verirseniz çok mutlu olurum
Ay yok ya. Gercekten yenmiyor. Insan şişiyor. Salatayı bol tutarsiniz oldu bitti. Zaten bir kac saat sonra sahur geliyor.Tarhana çorbası, zeytinyağlı biber dolması, salata, yoğurt. Bunları yapmayı düşünüyorum ama bir şeyler daha eklemeli miyim? Hem çalışıp hem eve gidip menü hazırla, bana birazcık zor geliyor o yüzden pratik ve hafif yemekler için sayfayı takipteyim.
Bak bırden duygulandım ınankı canı gönülden soyluyorum ınsallah transferin basarıyla sonuclanır bebegın sana sıkı sıkı tutunur su mübarek ramazan ayına ınsallah bebegınle devam edersin bnde Allah nasıp ederse bayramdan sonra 4.transfer ıcın gıdıcem Rabbim bızım kucagımızıda doldursun inşallah duamdasınİnsan severek yapınca sanırım içine sevgisinde kattığı için lezzetli oluyor.Acikcasi yemek kokulari iştahımı kesiyor ,o yüzden başkası yapsın ben yiyeyimÇocukluğumdan beri bizimde evimize salça sos vb.seyler hep evde yapılırdı.Artik annem yaşlandi yapamıyor ben yapıp veriyorum.Allah sağlık versin insallah her daim ağız tadıyla sevdiklerimizle yiyip içeriz.Ben sistemik lupus hastası olduğum için beslenmeme artık daha çok dikkat ediyorum.Çok çabuk yoruluyorum biraz fazla iş yapsam hemen hasta oluyorum.Tüp bebekte transfer aşamasına geldik.Bu ay hormonlarimda ve jinekolojik muayanemde sıkıntı olmaz ise transfer yapılacak.Bende transfer öncesi tüm temizlik ve gıda stoklarimi hazırlıyorum..Hamileliklerim çok problemli geçiyor en azından dip köşe temiz olsun yiyecek stoğum olsun ki kimseye muhtaç olmayalım.Ailem dahil kimse ile paylasmadim tüp bebek sürecini,çünkü önceki kayiplarimda gereksiz yorumlar duyup çok üzülmüstüm.Önceki gün mantık yapıp difrize atmistim.Dünden dip köşe temizlik yapmıştım bu gün dinlenip yarın renkli erişte yapacağım.Haftaya regli olursam doktora gitme ihtimalim var.Herseyi bu hafta halletmeye çalışıyorum.Dualarinizda ben ve benim gibi bebiş sahibi olmak isteyenlere de yer verirseniz çok mutlu olurum
Tatliyi da yaptim valla oyalanmak dsha iyi geliyorBenim de iftar menum belli oldu hayirlisiyla. Corbam hazir, tavuğun marinesi tamam. Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah
IIk iftar menümüz:
Süzme mercimek çorbası
Fırında sebzeli tavuk
Şehriyeli pirinç pilavı
Mevsim salata
Eşime cacık
Eğer yetistirebilirsem muhallebili kadayif yapacaktim ama basim tutacak gibj. Muhtemelen onu yarina birakicam.
Ellerine sağlık canım.Tatliyi da yaptim valla oyalanmak dsha iyi geliyor
Bende geleyim hepsine bayılırımBugun ben de sabahtan çorba ve tatlı yaptım.
Ezogelin çorba
Zeytinyağlı sarma
Şakşuka
Köfte
Salata
Meyveli soslu muhallebi
Belki sebzeli bulgur pilavı da eklerim.
Bana kalsa eklemem de çocuklar var. Bakalım.
Allah bereket versin çok bile, çorba ile salata bana yetecektir eminim