- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.887
- 43
Yine katılırsın belki canım nasipBoşver yarışmayı Senden bu konuda iftar,sahur sofraları bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine katılırsın belki canım nasipBoşver yarışmayı Senden bu konuda iftar,sahur sofraları bekliyoruz
Estağfurullah canımNevreste Sağ olsun cok yardımcı oldu bana yoksa 1 oy ya alırdiiiim ya alamazdim:)
Insallah hep birlikte güzel bir ramazan geçirelim atarım tabiiYine katılırsın belki canım nasipBoşver yarışmayı Senden bu konuda iftar,sahur sofraları bekliyoruz
İnşaallah canımInsallah hep birlikte güzel bir ramazan geçirelim atarım tabii
Bende anlamadm hiçKiz neresi burasi ben nerdeyim
Çok teşekkür ederim çok çok tatlısınız.Yaa ne oldu, burada sizi arar gözümüz, çok alıştık size, üzmeyin bizi.
Lalem ne oldu ki ben gormedim. Neden en zor ramazan?Canım arkadaşlarım;
Beni de atlamayıp çağırdığınız için çok teşekkür ederim. Dün @Afilim92 çağırmıştı, bugün de Nevreste seslendi.
Eksik olmayın canım arkadaşlarım.
Malum durumum belli...
42 yıllık ahir ömrümün en zor Ramazan ayına giriyorum. Allahım beterinden korusun inşallah, isyan da etmiyorum da yüreğim çok yanıyor yalan değil...
Burada olmayı çok seviyorum ama hep aynı konuyla sizleri üzmek, sıkmaktan çok çekiniyorum.
İsterseniz bu Ramazan sizleri rahatsız etmeyeyim. İftarımı, sahurumu, ibadetlerimi kendi kendime yapayım diyorum...
Ah canim. Ozur dilerim ben yeni gördüm basin sagolsun. Allah mekanini cennet etsin anneciginin. Sana da guc, kuvvet, sabir versin. Rabbim gönlüne ferahlik versin.Canım arkadaşlarım;
Beni de atlamayıp çağırdığınız için çok teşekkür ederim. Dün @Afilim92 çağırmıştı, bugün de Nevreste seslendi.
Eksik olmayın canım arkadaşlarım.
Malum durumum belli...
42 yıllık ahir ömrümün en zor Ramazan ayına giriyorum. Allahım beterinden korusun inşallah, isyan da etmiyorum da yüreğim çok yanıyor yalan değil...
Burada olmayı çok seviyorum ama hep aynı konuyla sizleri üzmek, sıkmaktan çok çekiniyorum.
İsterseniz bu Ramazan sizleri rahatsız etmeyeyim. İftarımı, sahurumu, ibadetlerimi kendi kendime yapayım diyorum...
Estağfurullah canım benim.Ah canim. Ozur dilerim ben yeni gördüm basin sagolsun. Allah mekanini cennet etsin anneciginin. Sana da guc, kuvvet, sabir versin. Rabbim gönlüne ferahlik versin.
Senin mesajlarını okumayı çok seviyorumAh canım çok teşekkür ederim.
Çok tatlısın.
Ben de herkesi ve burayı çok seviyorum gerçekten.Senin mesajlarını okumayı çok seviyorum
Akşamdan kalan yemekleri hazırlamak daha kolay en azından ısıtıp hemen koyarsınız sofraya Allah kabul etsinGunaydinnnn
Ilk sahurumuzu yaptik cok sukur.
Ben kahvaltı tarzi yemek istesem de esim kahvaltinin tok tutmadigini söylüyor ve aksamdan kalan yemekleri istiyor.
Acikcasi bana da artik ona ayri kendime ayri hazirlamak zor geldiginden onun yedigi gibi yiyorum ben de.
Ama bu sahur icin kuru yufka alabilirsem tava böreği yapicam kendime.
Safra kesesi taslarimdan dolayi yumurta yemem yasak. En cok onun eksikligini hissedicem çünkü cok seviyorum.
Bakalim ilk iftar menulerimiz ne olacak
Tabi hazirlamak acisindan kolay ama ağır geliyor bana gece yemek yemek. Iste usenmesem ayri ayri hazirliycam ama...Akşamdan kalan yemekleri hazırlamak daha kolay en azından ısıtıp hemen koyarsınız sofraya Allah kabul etsin
Omletin tarifini de yazar mısınız acaba