Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy bunla sahur etsem akşamı akşam ederimBenim sahur menüm portakal , elma , muz
Ben gece yersem uyuyamiyorum çok dolduramiyorum midemi ya inan bu şekilde okadar güzel tutuyorum kiOyy bunla sahur etsem akşamı akşam ederim
Benim tam tersimBen gece yersem uyuyamiyorum çok dolduramiyorum midemi ya inan bu şekilde okadar güzel tutuyorum ki
Akşam da aşırı yiyemiyorum her Ramazan kilo veririm mutlaka ben
Nevreste , bak sana yeni yarışmacı kaçırma Ne güzel sunum olmuşEki Görüntüle 2823995
Hayırlı sahurlar
Sağlık olsun da öyle olsun nasıl rahat ediyorsanBenim tam tersim
Yok yok almiyim denedim yakin zamandaNevreste , bak sana yeni yarışmacı kaçırma Ne güzel sunum olmuş
Biraz da psikolojik te olabilir, ne kadar çok yersem acımam sanıyor insan. Bir de evde duran insan ile işte çalışan da aynı olamaz tabiBenim tam tersim
Aaa tarifin neydiYok yok almiyim denedim yakin zamanda
Ben çalışırken de öyleydim canim çok yiyemezdim ramazanda.Biraz da psikolojik te olabilir, ne kadar çok yersem acımam sanıyor insan. Bir de evde duran insan ile işte çalışan da aynı olamaz tabi
Hemen pes mi ettin.Yok yok almiyim denedim yakin zamanda
Prens şeysi kurabiyesiAaa tarifin neydi
İsmini değişmişsinPrens şeysi kurabiyesi
Yaram hala kabuk baglamadı
Pes etmek demeyelim de sunum konusunda buradaki bir kaç hanim efendinin eline su dökemeyecegim kanaatine vardım diyelim:)Hemen pes mi ettin.
Peki öyle olsun
Bilindik tarif seviyor KK üyeleriPrens şeysi kurabiyesi
Yaram hala kabuk baglamadı
Aynen öyle prenses prens kraliçe beğenmiyorBilindik tarif seviyor KK üyeleri
Şeftali kurabiyesi bilindik değildi bence ama öyle bir sunum daha gördüm müuuu görmedimBilindik tarif seviyor KK üyeleri