Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yedik kahvaltı hazırladımSahur geldi sahuuurr
Afiyet olsun ciceeemm, en iyi giden şey kahvaltı ohh missBiz yedik kahvaltı hazırladım
AynenAfiyet olsun ciceeemm, en iyi giden şey kahvaltı ohh miss
Bizde ilk iftara yaparız muhakkakHayırlı ramazanlar arkadaşlar bende döğme (buğday) pilavı yaptım sahura. Büyüklerimin bir sözüdür;ilk sahurda döğme pilavı yersen Ramazan sonuna kadar tok tutar
Afiyet şifa olsun şimdiden o zamanBizde ilk iftara yaparız muhakkak
Evet, bizde annemiz ne verdiyse ne yaptıysa yerdik. Esimde cok şükür bu konuda hic sikinti çıkarmaz. Evlenmeden once hep dua ederdim allahım insallah evleneceğim adam yemek seçmez diye cevremde eşi yemek secenler zorlanirdi hep. Söylenir dururlardı. esimin önüne brokoli kereviz koysam oo ne güzel der yer insallah hepimizin, tüm ramazan ve omrumuz boyunca ağzımızın tadı hic bozulmasın ❤Listeniz güzelmiş
Maşallah ne güzel yemek seçen olmayınca çok güzel menüler çıkıyor ortaya...Eşim yemek seçer ama önüne peynir ekmek su koysan demez ki neden yemek yapmadınBiz 6 kardeştik annem küçükken sofraya küsene ,yemek saatinde evde olmayana,yemek seçene yemek yok derdi.Bizde uysal çocuklardık bir kerede yaaa şu masaya oturmazsak sonradan annem acaba yemek verir mi diyip hiç denemedik
Nefiiiissssss,afiyet olsunEki Görüntüle 2823995
Hayırlı sahurlar
İmmmmm nefıs gozukuyor afıyet olsunEki Görüntüle 2823995
Hayırlı sahurlar
Vay vay vayyyy afiyet olsun efenim ellerinize sağlıkEki Görüntüle 2823995
Hayırlı sahurlar
Afiyet olsun :)Tavuk yerim biliyo musunuz
Yumurtaya olan nefretim sanırım annemle alakalı.
.
Biz çocukken ılık süt içine bal koyup çiğden yumurta kırardı. Onu bize zorla içirirdi . Yani akşam olmasını istemezdim.
Biraz büyüdüm. Ne süt ne bala ve ne de yumurta. Yemem. Evime de almam.
Kimseye de bir faydası olmadi . boyum halen daha kısa zira genetik miras neyse odur. Süt banyosu yaptırsann da olmuyir yani
Tavsiyenizi aldım. Bi gece tavuklu pilav menüm olacak❤