Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenIlk sahur için çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır ❤❤❤
Listeniz güzelmişTam 1 aylik iftar listesi hazırladım. En sade ve basit şekilde. Zaten misafir falan gelmeyecek bir tek eşim ve ben. Her güne corba, ana yemek(kalırsa ertesi gün yanina aperatif bir meze) pilav, makarna,salata,cacik, ayran(yemege göre). Her hafta 1 günü balık, 1 günü köfte, 1 günü tavuk kanat ızgara olarak planladım. Diger günler de sebze, fırın yemekleri, bakliyat olarak. 2 senedir hamilelik ve emzirme sebebiyle oruç tutamamıştım. Şimdi 2 yaşinda kizimla hem ev hem is hem oruç hem cocuk bakalim nasil olacak.
Yemek listesi yapma sebebimde,oruçluyken markette gereksiz herşeyi aç gözlü gibi aliyorum. Bu sekilde en azindan her hafta ihtiyacım olanı alırım. Sahurda kahvalti yapiyoruz. Uzun zamandır tatlıyi hayatimizdan çıkarmaya çalıştığımız için iftar sonrasına tatlı plânlamadım. Belki 1 kez güllaç yaparım.
Herkese hayırlı ramazanlar
Çiçeem nerelerdesin gözükmüyorsun ne zamandır iyi misin
Iyiyim çok şükürÇiçeem nerelerdesin gözükmüyorsun ne zamandır iyi misin
Allah iyilikten ayirmasin ınş ❤Iyiyim çok şükür
Geçmiş olsun bizdede yumurta olmasa olmazBen bu saatlerde hep çalışıyorum da bu gece hem midem bulandı hem de başım ağrıdı.
Sahura ne yapacağıma karar da veremedim. Yumurta yemiyorum ben. Bi de kendimle uğraşıyorum ne yiyeceğim diye.
Yumurta yesem hayat çok kolay olabilirdi benim için ama kokusuna bile tahammülüm yok
Fikir alırım diye menülerinize baktım. A mübarekler herkes de yumurta yiyor
Sahurda taze pişmiş tavuklu pilav da güzel oluyor. Deneyin derim. Gerçi ikisinin ucu da tavuk, bence tavukta var bi cazibeBen bu saatlerde hep çalışıyorum da bu gece hem midem bulandı hem de başım ağrıdı.
Sahura ne yapacağıma karar da veremedim. Yumurta yemiyorum ben. Bi de kendimle uğraşıyorum ne yiyeceğim diye.
Yumurta yesem hayat çok kolay olabilirdi benim için ama kokusuna bile tahammülüm yok
Fikir alırım diye menülerinize baktım. A mübarekler herkes de yumurta yiyor
Tavuk yerim biliyo musunuzSahurda taze pişmiş tavuklu pilav da güzel oluyor. Deneyin derim. Gerçi ikisinin ucu da tavuk, bence tavukta var bi cazibe
Çok severim tavuklu pilavıSahurda taze pişmiş tavuklu pilav da güzel oluyor. Deneyin derim. Gerçi ikisinin ucu da tavuk, bence tavukta var bi cazibe