- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta herkeste var galiba olmazsa olmazBizde çay, haşlanmış yumurta, tereyağlı pide ve kahvaltılık olacak inşallah. Rabbim hepimize sağlık versin, afiyet olsun :)
Bizde yumurta ve teryağlı pide şaşmaz menü :)Yumurta herkeste var galiba olmazsa olmaz
Noldu kız ... derdine şifa olamasak da ruhuna oluruz. Allah yardımcın olsun. Feraha cikmani dilerim.Canım arkadaşlarım;
Beni de atlamayıp çağırdığınız için çok teşekkür ederim. Dün @Afilim92 çağırmıştı, bugün de Nevreste seslendi.
Eksik olmayın canım arkadaşlarım.
Malum durumum belli...
42 yıllık ahir ömrümün en zor Ramazan ayına giriyorum. Allahım beterinden korusun inşallah, isyan da etmiyorum da yüreğim çok yanıyor yalan değil...
Burada olmayı çok seviyorum ama hep aynı konuyla sizleri üzmek, sıkmaktan çok çekiniyorum.
İsterseniz bu Ramazan sizleri rahatsız etmeyeyim. İftarımı, sahurumu, ibadetlerimi kendi kendime yapayım diyorum...
Evet ya bızdede genelde yumurta oluyor hem doyurucu da daha ne olsunBizde yumurta ve teryağlı pide şaşmaz menü :)
Sıcak sıcak bazlama çok güzel olurHayırlı ramazanlar kizlar...Topik çok faydalı olacak çok sevindim.Biz de eşimle beraberiz sahurda...Kahvaltı çay bu sahur böyle geçecek...Bazlama için hamur mayaladm sahura mayası gelmiş olur zaten sıcak sıcak tereyağı peynir çay yumurta ohhh mis.Daha ne olsun:)
Hayırlı RamazanlarSağlıkla kucağına alırsın inşaallahHerkese hayırlı razamanlar Ben bu ramazan karnımda benimle olan beslemem gereken bir bıdığım olduğu için tutamayacağım. Ama eşim çok çeşit sever. O yüzden bende ara ara yazarım mönülerimi. Bu gece sahura kahvaltılık olsun istedi bende kuymak yapacağım inşallah Nevreste abla çok iyi olmuş bazen ne pişireceğimi bulamıyorum o zaman buraya bakarım
İnşallah ablacım teşekkür ederimHayırlı RamazanlarSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Hayırlı RamazanlarPatatesli yumurta ve pişi yapicam en sevdiklerim yanina da kahvaltilik vay su vs. Herkesin mubarek ramazan ayi kutlu olsun dualarimiz kabul olsun insallah
ben sizin yorumlarınız çok seviyorum forumda denk geldiğimde. Rabbim ferahlık versin içinizeCanım benim...
Çok çok iyisin çok teşekkür ederim.
Ben seve seve gelirim de size sürekli annem şunu derdi, annem bunu yapardı desem sıkılmaz mısınız?
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah.Noldu kız ... derdine şifa olamasak da ruhuna oluruz. Allah yardımcın olsun. Feraha cikmani dilerim.
Ah çok teşekkür ederim.ben sizin yorumlarınız çok seviyorum forumda denk geldiğimde. Rabbim ferahlık versin içinize
Hayırlı RamazanlarHayırlı ramazanlar kızlar.
Ne güzel bir konu :) bizim sahur menümüz şöyle
-Portakallı cevizli kek
-Kahvaltılık (Peyir,zeytin,yumurta,helva,bal, tereyağı)
-Çay
Bu kadar :) iftarı da belirledim onuda yazayım;
- Nohutlu tarhana çorbası
- Kuru köfte
- Kaşık salata
- Ayran
Yaa ne oldu, burada sizi arar gözümüz, çok alıştık size, üzmeyin bizi.Canım arkadaşlarım;
Beni de atlamayıp çağırdığınız için çok teşekkür ederim. Dün @Afilim92 çağırmıştı, bugün de Nevreste seslendi.
Eksik olmayın canım arkadaşlarım.
Malum durumum belli...
42 yıllık ahir ömrümün en zor Ramazan ayına giriyorum. Allahım beterinden korusun inşallah, isyan da etmiyorum da yüreğim çok yanıyor yalan değil...
Burada olmayı çok seviyorum ama hep aynı konuyla sizleri üzmek, sıkmaktan çok çekiniyorum.
İsterseniz bu Ramazan sizleri rahatsız etmeyeyim. İftarımı, sahurumu, ibadetlerimi kendi kendime yapayım diyorum...