Afiyet olsun canım
Bizde evlenmeden hep öyle yapardık yemek sonrasında çay evlendim baktım eşim yemek yemiyor susatir diye bende ona ayak uyduruyorum
Bende hindi eti çıkardım biraz nasıl pisirecegim bilmiyorum varmı farklı tarifi olan
Karışık canımGogus mu but mu canim?
Onu bilmiyorum canim da kemiksiz but etini soganli soteleyince kirmizi et kavurmasi gibi cok guzel oluyor.Karışık canım
Marine ederde sotelerim olmazsa canım teşekkür ederimOnu bilmiyorum canim da kemiksiz but etini soganli soteleyince kirmizi et kavurmasi gibi cok guzel oluyor.
Kaç aylık çocuğun benimki 1 yaşındayken tutmuştum ben ama ek gıda falan yemiyordu pek sürekli emiyordu bir sorun yaşamamıştım ama herkesin bünyesi farklı tabiEmzirdiğim için oruç tutamadım ama emzirirkem tutan var mı hiç acaba.
Menüm annem yıllardır ramazanın ilk günü yeşil mercimek yapar bana da yap der o yüzden yeşik mercimek salata et köftesi var. Tatlıyı düşünüyorum ☺
Bende merak ettim etiketledim henüz dönüş olmadı:)Laale yi aradı gözlerim.
Ben çok paylaşım yapmazdım ama bu topiği okumayı çok severim.Hayırlı ramazanlar herkese
Tutulur tabiki kendine güven önemli çok emerse bayılırım açlıktan veya çok zayıfım diye düşünceniz varsa bilememEmzirdiğim için oruç tutamadım ama emzirirkem tutan var mı hiç acaba.
Menüm annem yıllardır ramazanın ilk günü yeşil mercimek yapar bana da yap der o yüzden yeşik mercimek salata et köftesi var. Tatlıyı düşünüyorum ☺