Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Patates kızartması menemen susatir diye yapmayacağım yoksa aklimdaydi aslında şu olabilir hani yumurta ve patatesi haslayip sumakla karistiriliyorya hemde tok tutar Baska da normal kahvaltiliklar

Patates kızartması menemen susatir diye yapmayacağım yoksa aklimdaydi aslında şu olabilir hani yumurta ve patatesi haslayip sumakla karistiriliyorya hemde tok tutar Baska da normal kahvaltiliklar
Aynen kızartmayı bende düşünmüyorum:)
Ama menemen geçen yıl yapıyordum iyi oluyordu:)Bugün dediğiniz gibi yumurta salatası ile başlarız sonra bakarız artık:)

Kendi tek kişilik menümde minik bir tost var ve bolca su ilk sahurlar biraz zor geçiyor benim için. Canım istemiyor bir şey yemek.

Kendi tek kişilik menümde minik bir tost var ve bolca su ilk sahurlar biraz zor geçiyor benim için. Canım istemiyor bir şey yemek.
Yemek yapmadım biraz önce tost yaptık yedik :) o yuzden onu şahsım tost sahurda susatavilir bol su iç :) hoşaf yapmayı bilmiyorum yoksa sahur da güzel olur

Adı yumurta salatası mı :) :) aynen hayırlısıyla ilk sahur ve ilk iftar olacak :)
Haşlanmış yumurta içine tuz,sumak,maydanoz koyuyorum arada pul biber:)Yumurta salatası deniyor:)
Siz patateste ekliyorsunuz galiba :)Hangisi fazla ise onun salatasıdır:)Patates fazla ise yumurtalı patates salatası oluyor:)
Ben sadece yumurta salatası yaparım:)

Yemek yapmadım biraz önce tost yaptık yedik :) o yuzden onu şahsım tost sahurda susatavilir bol su iç :) hoşaf yapmayı bilmiyorum yoksa sahur da güzel olur
Yaparsın canım kuru veya taze meyveleri tencereye koy üzerine su ekle :)Koyduğun meyvelerin türüne göre şeker eklersin kaynatacaksın .Çok pişmesin diri kalsın dersen kaynadıktan sonra altını kapatırsın yoksa 15 dk daha pişer:)
2 litreye yarım kilo kadar meyve iyi olur :)
İstersen içine karanfil koy,limon sık nasıl seversen:)

Ailemle birlikte yaptığım sahur ve iftarları özlüyorum aslında. Kalabalık olunca daha hevesli hazırlıyor insan her şeyi
Benim çocuklarda bu yıl tutacaklar biz çok şükür kalabalığız koşturma olacak çok şükür:)
Gerçi bu yıl memlekete taşındım farklı hayallerim vardı.İftar davetleri vs...Ama nasip değilmiş sağlık olsun

Şekerli içecekleri pek sevmiyorum ben. Su candır

Aynı benimde oruç tutmak değilde gece yemek zor geliyo yiyip yatıyorum zaten gece 12 gibi
Benim karışık gidiyor genelde kalkıyorum ama yiyip yattığımda oluyor.

Bu gece sahurda sandvic yapicam insallah aslinda ben evlendigimden beri yani 5 senedir pek sahur yapmiyoruz esim bu gece calisacak yapalim dedi bana kalsa yapmam yine.
Yarin iftarda insallah suzme mercimek corbasi firinda baby patates et kavurma pilav ve salata yapacagim simdiden planladim allah nasip ederse bu sekilde :)

Biz genelde kahvaltılık tercih ediyoruz hafif olması için. Tuzlu yiyecekler ve sucuk vs tüketmeyi tavsiye etmem ertesi gün susuzluk yapıyor ve midede yanma olabiliyor. Yumurta, yoğurt yok tutar. Tost pratik olabilir, yanına domates, salatalık, çay doyurucu olur. Börek de yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…