Amin inşaallahHayırlı ramazanlar hanımlar. Her şeyin gönlümüzce olduğu mutlu sağlıklı bol yemekli az kilolu ramazanı olsun ☺ sağlık ve bereket diliyorum
Patates kızartması menemen susatir diye yapmayacağım yoksa aklimdaydi aslında şu olabilir hani yumurta ve patatesi haslayip sumakla karistiriliyorya hemde tok tutar Baska da normal kahvaltiliklarHayırlı sahurlar:)
Biz genelde kahvaltı yapıyoruz.Arada gözleme,börek,menemen ,krep,tost yapıyorum:)
Arada akşamdan kalan çorba olabiliyor:)
Tabi siz isteğe bağlı pişi,kızartma yapabilirsiniz veya yemekte olabilir:)
Aynen kızartmayı bende düşünmüyorum:)Patates kızartması menemen susatir diye yapmayacağım yoksa aklimdaydi aslında şu olabilir hani yumurta ve patatesi haslayip sumakla karistiriliyorya hemde tok tutar Baska da normal kahvaltiliklar
Kendi tek kişilik menümde minik bir tost var ve bolca suHerkese hayırlı akşamlar yarın iftarane yapacağımı düşündüm hayırlısıyla inşallah yeşil fasulye bulgur pilavı cacik yapacağım fakat bu gece sahurda ne yiyecegimizi bilmiyorum bir sahurda olması gereken neler kızlar
Sonra alışıyoruz:)Kendi tek kişilik menümde minik bir tost var ve bolca suilk sahurlar biraz zor geçiyor benim için. Canım istemiyor bir şey yemek.
Adı yumurta salatası mı :) :) aynen hayırlısıyla ilk sahur ve ilk iftar olacak :)Aynen kızartmayı bende düşünmüyorum:)
Ama menemen geçen yıl yapıyordum iyi oluyordu:)Bugün dediğiniz gibi yumurta salatası ile başlarız sonra bakarız artık:)
Yemek yapmadım biraz önce tost yaptık yedik :) o yuzden onu şahsım tost sahurda susatavilir bol su iç :) hoşaf yapmayı bilmiyorum yoksa sahur da güzel olurKendi tek kişilik menümde minik bir tost var ve bolca suilk sahurlar biraz zor geçiyor benim için. Canım istemiyor bir şey yemek.
Haşlanmış yumurta içine tuz,sumak,maydanoz koyuyorum arada pul biber:)Yumurta salatası deniyor:)Adı yumurta salatası mı :) :) aynen hayırlısıyla ilk sahur ve ilk iftar olacak :)
Ailemle birlikte yaptığım sahur ve iftarları özlüyorum aslında. Kalabalık olunca daha hevesli hazırlıyor insan her şeyiSonra alışıyoruz:)
Yaparsın canım kuru veya taze meyveleri tencereye koy üzerine su ekle :)Koyduğun meyvelerin türüne göre şeker eklersin kaynatacaksın .Çok pişmesin diri kalsın dersen kaynadıktan sonra altını kapatırsın yoksa 15 dk daha pişer:)Yemek yapmadım biraz önce tost yaptık yedik :) o yuzden onu şahsım tost sahurda susatavilir bol su iç :) hoşaf yapmayı bilmiyorum yoksa sahur da güzel olur
Benim çocuklarda bu yıl tutacaklar biz çok şükür kalabalığız koşturma olacak çok şükür:)Ailemle birlikte yaptığım sahur ve iftarları özlüyorum aslında. Kalabalık olunca daha hevesli hazırlıyor insan her şeyi
Aynı benimde oruç tutmak değilde gece yemek zor geliyo yiyip yatıyorum zaten gece 12 gibiKendi tek kişilik menümde minik bir tost var ve bolca suilk sahurlar biraz zor geçiyor benim için. Canım istemiyor bir şey yemek.
Yemek yapmadım biraz önce tost yaptık yedik :) o yuzden onu şahsım tost sahurda susatavilir bol su iç :) hoşaf yapmayı bilmiyorum yoksa sahur da güzel olur
Benim çocuklarda bu yıl tutacaklar biz çok şükür kalabalığız koşturma olacak çok şükür:)
Gerçi bu yıl memlekete taşındım farklı hayallerim vardı.İftar davetleri vs...Ama nasip değilmiş sağlık olsun
Benim karışık gidiyorAynı benimde oruç tutmak değilde gece yemek zor geliyo yiyip yatıyorum zaten gece 12 gibi
Yerinde hiç durmayan 5 yaşında bı oglum var gece uyanınca bı daha çok zor uyuyorum sabahta 7 de ayaktayız o yüzden hep yiyip yatiyorumŞekerli içecekleri pek sevmiyorum ben. Su candır
Benim karışık gidiyorgenelde kalkıyorum ama yiyip yattığımda oluyor.
Güne erken başlıyoruz bizde. Uykusuzluk zorluyor insanı gerçektenYerinde hiç durmayan 5 yaşında bı oglum var gece uyanınca bı daha çok zor uyuyorum sabahta 7 de ayaktayız o yüzden hep yiyip yatiyorum
Uykusuz kalınca tansiyonum düşüyoGüne erken başlıyoruz bizde. Uykusuzluk zorluyor insanı gerçekten
Biz genelde kahvaltılık tercih ediyoruz hafif olması için. Tuzlu yiyecekler ve sucuk vs tüketmeyi tavsiye etmem ertesi gün susuzluk yapıyor ve midede yanma olabiliyor. Yumurta, yoğurt yok tutar. Tost pratik olabilir, yanına domates, salatalık, çay doyurucu olur. Börek de yapabilirsiniz.Herkese hayırlı akşamlar yarın iftarane yapacağımı düşündüm hayırlısıyla inşallah yeşil fasulye bulgur pilavı cacik yapacağım fakat bu gece sahurda ne yiyecegimizi bilmiyorum bir sahurda olması gereken neler kızlar
Benim hedefim de 52 53 :)Seni unutmayacağım Lice .
Bayram öncesi burada olursan inşallah beraber kutlarız. Benim hedefim 57-56 beş kilo kadar da benim niyetim var ama gittiği kâr...gitmeyeni de sonra veririz.