- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
Çok iyi anlıyorum o dönemler daha da zor rabbim sabrını verir ins sabahtan beri hiç oturmadim napiyosun desen dolanıp duruyorum sopanın peşinde:)Allah kolaylik versin .Benim de 20 aylik oğlum 5bucuk 6 da ayakta.Bugun 4.30 da kalktı. Parca parca 1 saat uyuduk o kadar .
Tekrar hayirli ramazanlar
Ilk sahurda pisi yaptim haslanms yumurta ve kahvaltilik yedik
Iftara
Yayla corbasi et sote pirinc pilavi ve yalanci profitrrol yapiyorum
Allah kabul etsin
Ben cok susamiyorm sknti olmadi tabi herkesn farkli bunyesi cnm sen dha iyi bilirsnPisi ben de dusunuyorum bir sahura ama yagli susatir mi diye de korkuyorum.
Havalar serin salatalık ve bol su ile tüketebilirsiniz.Pisi ben de dusunuyorum bir sahura ama yagli susatir mi diye de korkuyorum.
Ben cok susamiyorm sknti olmadi tabi herkesn farkli bunyesi cnm sen dha iyi bilirsn
Havalar serin salatalık ve bol su ile tüketebilirsiniz.
Dun yaptim hindiyi once biraz duduklude pisirin sonra suyuna pilav yapabilirsinziBende hindi eti çıkardım biraz nasıl pisirecegim bilmiyorum varmı farklı tarifi olan
Bencede yani ama tek o degil yaninda peynir zeytin salamnsucuk yenirse ki yeniyor pisiyle .. onlarda susatabilirHava da cok serin aslında susanacak bir hava yok :) ben de yapayim bir gun kendime.
Masallah .Allah benim ogluma da nasip etsin ilerde .Benim 10 yaşındaki oğlum bugün ilk kez oruç tutuyor, iftara da çakallı menemeni istiyor, bize de çorba çay kahvaltılık olacak galiba, hevesi kırılmasın :)