Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Ramazanda kilo vermeyi planlayan tek ben değilim demek:) 1 aydır evdeyim 2 kiloya yakın aldım ramazanda zayıflamak niyetim :olamaz:
Tatlım sen de yarın sabah tartil... Ramazan sonunda bakalım ne kadar yağ eriteceğiz. :confused: iki kilo ne ki iki haftada verirsin . Çorba ve protein ağırlıklı beslenelim. Karbonhidrat hiç almadık mi bu iş tamamdır. :KK5:

Tatlım sen de yarın sabah tartil... Ramazan sonunda bakalım ne kadar yağ eriteceğiz. :confused: iki kilo ne ki iki haftada verirsin . Çorba ve protein ağırlıklı beslenelim. Karbonhidrat hiç almadık mi bu iş tamamdır. :KK5:
Tamam yarin sabah tartılıyorum :) inşallah gider o iki kilo aslında hedefim 5 kilo :) hadi bakalım bismillah:)

Sahur menümüz klasik kahvaltı; yumurta, peynir, zeytin, domates , salatalık bir de süt düşünüyorum.
Yarının iftar menüsü; köfte, patates, spagetti, salata, ayran inşaallah.

Herkese hayırlı akşamlar yarın iftarane yapacağımı düşündüm hayırlısıyla inşallah yeşil fasulye bulgur pilavı cacik yapacağım fakat bu gece sahurda ne yiyecegimizi bilmiyorum bir sahurda olması gereken neler kızlar
Hayırlı sahurlar:)
Biz genelde kahvaltı yapıyoruz.Arada gözleme,börek,menemen ,krep,tost yapıyorum:)
Arada akşamdan kalan çorba olabiliyor:)
Tabi siz isteğe bağlı pişi,kızartma yapabilirsiniz veya yemekte olabilir:)

Teşekkürler burası için.
Hayırlı ramazanlar herkese :KK54:
Bebeğim var emziren anneyim,zor olacak ama niyetliyim tutabildiğim kadar tutacağım.
2 çeşit yapmayı planlıyorum her akşam.
Çorba artı bir yemek.
Veya bir yemek yanına salata, makarna veya pilav gibi.
Sahurları da yumurta, tost, menemen, gözleme, kahvaltılık düşünüyorum ama bakalım kısmet.

Sağlıcakla..

Teşekkürler burası için.
Hayırlı ramazanlar herkese :KK54:
Bebeğim var emziren anneyim,zor olacak ama niyetliyim tutabildiğim kadar tutacağım.
2 çeşit yapmayı planlıyorum her akşam.
Çorba artı bir yemek.
Veya bir yemek yanına salata, makarna veya pilav gibi.
Sahurları da yumurta, tost, menemen, gözleme, kahvaltılık düşünüyorum ama bakalım kısmet.

Sağlıcakla..
Hayırlı sahurlar :KK68:

Hepinize hayırlı ramazanlar kizlar...ben bu gece sahurda yalnızım eşim işte olucak vardiyalı çalışıyor bende haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyip yatarım zaten canım gece hicbisey cekmiyo :KK43: yarin iftarada sulu köfte ve yayla çorbası yapicam Allah herkesin orucunu ibadetlerini kabul eylesin...

Hepinize hayırlı ramazanlar kizlar...ben bu gece sahurda yalnızım eşim işte olucak vardiyalı çalışıyor bende haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyip yatarım zaten canım gece hicbisey cekmiyo :KK43: yarin iftarada sulu köfte ve yayla çorbası yapicam Allah herkesin orucunu ibadetlerini kabul eylesin...
Hayırlı sahurlar amin inşaallah :KK200:

X