Tatlım sen de yarın sabah tartil... Ramazan sonunda bakalım ne kadar yağ eriteceğiz.Ramazanda kilo vermeyi planlayan tek ben değilim demek:) 1 aydır evdeyim 2 kiloya yakın aldım ramazanda zayıflamak niyetim
Tamam yarin sabah tartılıyorum :) inşallah gider o iki kilo aslında hedefim 5 kilo :) hadi bakalım bismillah:)Tatlım sen de yarın sabah tartil... Ramazan sonunda bakalım ne kadar yağ eriteceğiz.iki kilo ne ki iki haftada verirsin . Çorba ve protein ağırlıklı beslenelim. Karbonhidrat hiç almadık mi bu iş tamamdır.
Nevrestecim mezura varsa bel, basen ölç ...Kilo koruman çok güzel.Ablam tartım 2 gün önce bozuldu oysa yeni almıştım
Ortada kaldım:/
Bir aydan fazladır evdeyim hiç kilo almadım.Ramazanda her yıl 1-2 veriyorum.Umarım almam:)
Seni unutmayacağım Lice .Tamam yarin sabah tartılıyorum :) inşallah gider o iki kilo aslında hedefim 5 kilo :) hadi bakalım bismillah:)
Abla dar gelen bir kıyafeti giyip ay sonunda tekrar denemeyi düşünüyorumNevrestecim mezura varsa bel, basen ölç ...Kilo koruman çok güzel.
Hadi inşaallahSeni unutmayacağım Lice .
Bayram öncesi burada olursan inşallah beraber kutlarız. Benim hedefim 57-56 beş kilo kadar da benim niyetim var ama gittiği kâr...gitmeyeni de sonra veririz.
Hayırlı sahurlar iftarda düşünülmüş kolay gelsinSahur menümüz klasik kahvaltı; yumurta, peynir, zeytin, domates , salatalık bir de süt düşünüyorum.
Yarının iftar menüsü; köfte, patates, spagetti, salata, ayran inşaallah.
Dar gelen kıyafetin içinde döner durursun inşallah.Abla dar gelen bir kıyafeti giyip ay sonunda tekrar denemeyi düşünüyorum1 yıldır kilo aldım gelmeyenler var:)
Aynen ablam belki eşim yenisini alır
Daha dar olmasın yeterDar gelen kıyafetin içinde döner durursun inşallah.
Hayırlı sahurlar:)Herkese hayırlı akşamlar yarın iftarane yapacağımı düşündüm hayırlısıyla inşallah yeşil fasulye bulgur pilavı cacik yapacağım fakat bu gece sahurda ne yiyecegimizi bilmiyorum bir sahurda olması gereken neler kızlar
Hayırlı sahurlarTeşekkürler burası için.
Hayırlı ramazanlar herkese
Bebeğim var emziren anneyim,zor olacak ama niyetliyim tutabildiğim kadar tutacağım.
2 çeşit yapmayı planlıyorum her akşam.
Çorba artı bir yemek.
Veya bir yemek yanına salata, makarna veya pilav gibi.
Sahurları da yumurta, tost, menemen, gözleme, kahvaltılık düşünüyorum ama bakalım kısmet.
Sağlıcakla..
Hayırlı sahurlar amin inşaallahHepinize hayırlı ramazanlar kizlar...ben bu gece sahurda yalnızım eşim işte olucak vardiyalı çalışıyor bende haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyip yatarım zaten canım gece hicbisey cekmiyoyarin iftarada sulu köfte ve yayla çorbası yapicam Allah herkesin orucunu ibadetlerini kabul eylesin...
Hayırlı Ramazanlar sağol ablacımHayırlı ramazanalar kızlar güzel bir topik olmuşNevreste