- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.938
Kalem börek yapıcam salatayla, alakasız ama canım çektiSalata, turşu, cacık bunlardan biri olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalem börek yapıcam salatayla, alakasız ama canım çektiSalata, turşu, cacık bunlardan biri olabilir.
Çocuklardan fazla dışarda siz oynuyormuşsunuz, akşam haberlere çıkıyormuşsunuz evde mahsur kalan annenin dışarı çıkma sevinci diye :) güzel düşünün güzel olsun :)âh bugün yine moral sıfır
Çarşamba 11 de çıkıp 15 e ancak gelmeyi düşünüyorum çocuklarla birlikte tabi birinin cişi birinin bezi hayaller hayatlar olmazsak
pirinc pilavı
tavuk sote
mercimek çorbası
salata
Sahura yine tost yaptım adamıma
26 yıllık evli olunca ben de göz kararı yapıyorum çoğu şeyi.Ölçüsünü ne yapıyorsunuz acaba, ben göz kararı yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor.
Çok şükür lokma tatlısını bulabilmişsin canım.
Çok sevindim.
Teşekkür ederim26 yıllık evli olunca ben de göz kararı yapıyorum çoğu şeyi.
Suyun ölçüsü tahmini okmakla birlikte şu ölçüyü kullanıyorum.
Çorba için küçük bir çelik tencerem var.
1 kahve fincanı şehriyeye 3,5-4 bardak su
bu tencereye tam geliyor.
Arpa şehriye için de 1 çay bardağından 1 parmak az şehriye için 5 bardak su iyi oluyor.
Bir de suyu sıcak kullanıyorum ben.
Hepimize sağlıklı ve mutlu haftalar olsun inşallah.
Tüm işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah büyük Allah'ım.
Sahura son 3 dakika uyanmışız. İlaçlarımız içip uyuduk.
İftarımıza gelince;
Kocama ciğer, patates, soğan yapacakmış kendine.
Ben de kendime canım ATTRAENTE nin verdiği sebzeli arpalı pilavı denemek istiyorum. Bakalım ne maceralar gelecek başıma?
Geçen canım X xDerinMavix in verdiği arpalı çorbayı denedik, çok sıvı oldu. Arpalar pişmeyince habire su ekledik, bu defa sulu sulu oldu. İçtik tabii ama keyifsizdi.
Yemek konusunda çok beceriksizim maalesef. Biraz da üşeniyorum galiba. Bekarken yumurta, tarhana, anne köftesi, tost, börek vs. ile iyi kötü geçiniyordum. Evlenmem diyordum da çok şükür yemekleri muhteşem yapan bir adam Rabbim nasip etti.
Arada hamurişi, tatlı denemek hoşuma gidiyor. Onlar da idare ediyor işte. Her nasıl oluyorsa pirinç pilavım iyi oluyor maşallah.
Allah'ım hepimizin kalbimize göre versin inşallah. En önemlisi bu bence.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah.
Canın ne çekiyorsa yapıp yiyeceksin afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım. Sonra perhizdir hastalıktır zaten yiyemez oluyoruz.Kalem börek yapıcam salatayla, alakasız ama canım çekti
Çocuklarım küçükken ben de öyleydim, birde çalışıyordum o dönem, çocuğunuz büyüyünce rahat edersiniz, tabiki sabah kalkıp işe gitme durumunuz yoksa, o çok kötü oluyor işte :)Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bu sahura kalkma isi beni cok yoruyor. Uykum bolunuyor. Sahurdan sonra tekrar dalmam 1 2 saatimi aliyor. Tam uyumusken de artik oglum uyanıyor ve uykumu alamiyorum. Tum gun ceset gibi oluyorum
Esim kabul etse gece yer yatariz. Sahura kalkmayiz ama o da onu istemiyor daha uzun olacak diye. O da hakli cunku disarida calisiyor. Allah'im günah yazmasin ama ramazan bitsin diye dua eder oldum neyse bu kadar negatiflik yeter.
Sahurda
Esime kiymali bana mantar sucuk kasarli pide
Haslanmis yumurta
Domates salatasi
Esime yogurt ve cay
Bana soda
Iftara
Sütlü şehriyeli havuç çorbası (Oglum sadece bunu iciyor)
Eşime patates patlican oturtma
Bana kremali mantarli tavuk (Eşim mantar yemiyor)
Pirinç pilavı (Dünden)
Salata
Meyve