- 14 Ekim 2016
- 7.046
- 47.494
Aa ciddi mi derin abla. Buraya kopyala yapıştır mi yapsak acaba tarifini❤❤❤KFC tarzı tavuk için bir arkadaşımız sos önermişti kim olduğunu hatırlayamıyorum üzgünüm.
Tarif için çok teşekkür ediyorum 10 numara 5 yıldız oldu tavuklar, dışı çıtır içi yumuşacık.
Allah razı olsun.
Amin hep beraber sağlıklı ve mutlu olalım inşallah.Allah iyilik versin daha iyi ol inşaallah
Estağfurullah, gelinlik, kaynanalık, görümcelik dilediğinizi yapabilirsiniz, benim için sıkıntı yok.Kaynanalik yapmayayımama ayaklarınızı usutuyorsanız olur siz suyu kaynatin içine nane atın kurusuda oluyor limon dilimi de atın ılık veya sıcak için çok iyi gelir esim de çok ceker zor bir dert çok geçmiş olsun
Amin arkadaşım inşallah tüm hastalara şifa versin.Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Ben tarifi kendime göre uyarladım.Aa ciddi mi derin abla. Buraya kopyala yapıştır mi yapsak acaba tarifini❤❤❤
Afiyet bal şeker birazda löp löp et olsun
Sahur da patatesli börek ve çay yaptım.
Dün iftara köfte ekmek yapmıştım bugün hafif bir şey yapmak istiyorum ama şuan hiç bir fikrim yok
bu arada 13 Mayıs saat 11-15 arasını iple çekenlere selam olsun çocukları dışarı çıkarabileceğiz inşallah haftalar haftalar sonra
kalabalık ortamları tercih etmezsek inşallah daha güvenli olabilirBi yandan sevindim buna ama cesaret edip cikarabilecek miyim onu bilmiyorum.
kalabalık ortamları tercih etmezsek inşallah daha güvenli olabilir
benim hamilelik sebebiyle de psikolojik çıkmaya ihtiyaç duyuyorum çocuklara da iyi gelecektir diye ümit ediyorum
biraz mesafede park var normal günler de hep boş olurdu yanından geçmeyi düşünüyorum
boş ise götürürüm çocukları değilse de yürümüş gezmiş oluruz
inşallah sonunda sayılarda artış olmaz diye dua edelim
işte bunu doğru bulmuyorumBen de ihtiyac duyuyorum asiri bunalmis durumdayim. Oglum zaten en son 16 martta cikti deliriyor cikmak için.
Bizim de sokak basi park. Herkes hurra 11de parka dolusmazsa belki götürürüm.
Gerci burada birkac tanidigim epeydir cikariyor cocuklari. Parka degil ama sokaga evin onune cikariyorlar.
Ben de dogru bulmuyorum. Ama oglumun sıkıntısına baktikca hak vermeye basliyorum. Belki cesaret edebilsem evin onunde minik bir bahcemiz var oraya cikarirdim ben de. Ama hic cikarmadim. Balkon teras arasi mekik dokuyoruz.işte bunu doğru bulmuyorum
Bizler de çok uzun zamandır evdeyiz
keyfi olarak sabretmiyoruz
Mecbur kalmadan dışarı çıkılması bana hakka giriliyor gibi geliyor
istesem bende çıkarım çocuklar en son ne zaman dışarı çıktı hatırlamıyorum bile
ama ben den önce biz i düşünmek lazım
bilemiyorum : (
İnşallah hayırlısıyla kurtuluruz bu durumdan
Evet keske uygulamadaki hata duzeltilse :)Sorun zaten uygulamada :) Chrome üzerinden foto sorunsuz ekleyebilirsiniz.