Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Ben de kac gundur lokma tatlisi sayikliyorum ama bu sene yapmiyorlar mi nedir. Esim. Kac yere bakti yok demisler :) afiyet olsun canım benim.

Ben de kac gundur lokma tatlisi sayikliyorum ama bu sene yapmiyorlar mi nedir. Esim. Kac yere bakti yok demisler :) afiyet olsun canım benim.
Ah canım kıyamam.
Bu pandemi öncesi bizim burada her cuma her köşe başında lokma dökülürdü. Ben hayatım boyunca lokmaya para vermedim. Kendimiz döktürmediysek yani. Çok da severim.
Tahminim normal şartlarda olsak da bu lokma işi de kalkacak maalesef.
Pişi gibi tadı var, pişi de çok severim bu arada. Ama sen hamaratsın, belki kendin yaparsın diye düşündüm.
Hepimize afiyet şifa olsun inşallah canım arkadaşım.

Bugün Hıdrellez! :) Allah hepimizin evlerinde bu güzel günlerde sağlığı, bolluğu, bereketi, huzuru eksik etmesin diyerek kendimce niyetlenip dileklerimi dileyerek menüme geçeyim.

Evimde bereket olsun diye ezogelin çorbası yapacağım bol taneli.
Tavuklu kabak sandal
Yeşil salata

Herkese afiyet olsun, Allah ibadetlerinizi kabul etsin. :)

Hayırlı günler
Sahurda kıymalı yumurta ve kahvaltılıklar vardı.Çay ve bol bol su:)
İftarda oğlumun isteği üzerine mercimek çorbası ve kıyma soslu yoğurtlu makarna oruç olunca istediği olsun dedik:)
Tatlı ramazan boyunca genelde sütlü tatlı yaptık:)Bugün yine öyle olacak:)
Benim kızçeler mutfağa girdi bakalım ne yapacaklar:)
Hepimize hayırlı iftarlar

Tuzlu lokma da guzel ama ben tatlisini istiyorum canim. Ne zamandir canim cekiyor.
Hamarat sayilirim ama onu becerebilecegimi sanmıyorum cok zahmetli
Bide ben hamur islerinde pek becerikli sayilmam kuzum

Tuzlu lokma da guzel ama ben tatlisini istiyorum canim. Ne zamandir canim cekiyor.
Hamarat sayilirim ama onu becerebilecegimi sanmıyorum cok zahmetli
Bide ben hamur islerinde pek becerikli sayilmam kuzum
Yok yok burada da şerbetli lokma yapıyorlar. Hani pişinin şerbetlisi gibi demek istedim.
İnşallah eşin bulur da yersiniz canım benim.

Iftar Menumuz
*Kuru Fasulye
*Zeytinyağlı Biber Dolması
*Cacık
*Yeşil Salata
*Yoğurt Tatlısı
Tatlıyı ben yaptım gerisi annemden sağolsun. Enerjim bitti yine. Oğlana yemek begendiremedik .2 kaşık domates çorbası içti. Onunla duruyor.
Herkese hayırlı iftarlar

bende kızımın bana tatlı yaptığı günleri görür müyüm acaba

Tarif etmissiniz smdi gordum geriden geldigim icin ellerinize saglik

4500 gozle bekliyorum canim her carsmba degil ama di mi smdilik haftaya carsmba belirlenengun

Bayilirim kuru patlican biber kavurmasina ellerinize saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…