Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Bu akşamki iftar menüsü:
Tarhana çorbası
Az kıymalı pirinçli ıspanak yemeği
Huysuzuma çıtır tavuk
(burda bir arkadaş tavukları önceden soslamak için tarif vermişti o şekilde yaptım,
teşekkür ederim) ve
Arpa şehriye pilavı
Eşim evdeki süt değerlensin diye supangle yaptı, kendisi tatlıdan sorumlu bakan.
Allah hepimizin sofrasına afiyet ve bereket versin, oruçlarımızı kabul etsin.

Can
Merhabalar ben ikisinide kullanıyorum sutlacta sirlilar iici sırlı demek parlak kaygan bir dokusu olan onu direk yıkayıp kullanabilirsin kokmaz merak etme yalnız çatlak falan olmasın dikkat et sır zehirli bir madde derler kullanma o zaman sirsizin kokusu olur yemeklerdede öyle severiz biz mesela akşama ben sırsız guvecte tavuk güveç yapacağım o kokuyla severler benimkiler

Selamlar
Bizde bugün bol naneli sarımsaklı tarhana çorbası
Biber dolması
Cacık
Salata var.
Tatlı olarak oğlum gördüğü petitbeurre bisküvili tatlıyı denemek istedi.
Dolapta soğuyor.
Huzurlu,bereketli sofralarınız olsun.
Yedikleriniz şifa,dualarınız ve oruçlarınız kabul olsun.

Canım benim çok teşekkür ederim.
Ben de bu Ramazan hep ayranı az az içtim, gaz korkusuna.
Dün ayran da içmedim de yavaş da terim hatta çorba sonrası ara veriyoruz biz, birkaç günlük bakliyat yordu beni sanırım.
Sana da bebeciğine de çok geçmiş olsun. Bir daha yaşatmasın. Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah.

Amiiin canim sana da tekrar gecmis olsun tekrari olmasin insallah .

Herkese güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Allah'ım tüm hastalara şifa versin en yakın zamanda inşallah.
Bugün aç tutunca acıktık tabii.
Dünkü kocamın uyduruk soslu tavuğu süper olmuş. Birkaç parça arttı yanına patates ve biber ilave edip bulgur pilavı pişirecekmiş kocam.
Şimdi de ocağa yazdan kuruttuğumuz kırmızı biberleri haşlıyoruz, onları da kızartırız. Yanına da kuru cacık olursa süper.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah..
Hepimizin ellerine sağlık.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…