- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
Merhabalar ben ikisinide kullanıyorum sutlacta sirlilar iici sırlı demek parlak kaygan bir dokusu olan onu direk yıkayıp kullanabilirsin kokmaz merak etme yalnız çatlak falan olmasın dikkat et sır zehirli bir madde derler kullanma o zaman sirsizin kokusu olur yemeklerdede öyle severiz biz mesela akşama ben sırsız guvecte tavuk güveç yapacağım o kokuyla severler benimkilerMerhabalarhani şu içi sırlı toprak güveçler varya kullanan var mı? Yıllar önce birinin evinde yemiştim onda pişen yemeği felaket toprak kokuyordu. Bende aldım kullanmadım kokarsa diye. Koku oluyor mu onlarda? İçi sırsız olursa fırında yağlayıp yakın diyorlar içi sırlı bendekilerin.
Güzel arkadaşım, çok teşekkür ederim.Kuzum cok gecmis olsun. Nasilsin simdi daha iyi misin?
Canım benim çok teşekkür ederim.Canim cok gecmisss olsun o aciyi 2 kere bende yasadim biri dogum yaptiktan kisa bi sure sonra ayran ictigimde oldu birisi de dha sonra bi zamanda ama cok kotu bi aci oluyor yerlerde kivrandiriyor insani ve bebegmde gaz sancisi cok cekerdi yavrucak boyle oluyorsa diye ne kadr uzulmustum 3 bucuk yil oldu hala ayran icmeye korkarim cok fena bisey bagir bagira aglatan bi aci ... o yuzden cok cokkk gecmis olsunm canimm hizli yemek yemektende olabilir dediklerinden de olabilr insallah tekrarlanmaz
Güzel arkadaşım, çok teşekkür ederim.
Çok şükür iyiyim.
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Amiiin canim sana da tekrar gecmis olsun tekrari olmasin insallah .Canım benim çok teşekkür ederim.
Ben de bu Ramazan hep ayranı az az içtim, gaz korkusuna.
Dün ayran da içmedim de yavaş da terim hatta çorba sonrası ara veriyoruz biz, birkaç günlük bakliyat yordu beni sanırım.
Sana da bebeciğine de çok geçmiş olsun. Bir daha yaşatmasın. Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım benim.Geçmiş olsun, dikkat et kendine sakat havalar bunlar
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Bugün daha iyisin inşaallahÇok teşekkür ederim arkadaşım.
Allah'ım razı olsun inşallah.
Çok şükür iyiyim.Bugün daha iyisin inşaallah
Kizlar tatlim oldu. Desenleri biraz yamuk yumuk oldu. Oglum sagolsun tadina bakmak icin sabırsızlanıp basimda bekledigi icin
Biseyleri beraber yapinca yemek icin daha da istahli oldugunu farkettim. Artik her seyi ona yaptırırım
Alıntı yapınca görünüyor canım.Ekledigim fotograflar burada neden gorunmuyor. Dosya ekleye tiklayamiyorum internetten upload sitesinden yukluyorum ondan mi acaba
Fotograf sende gorunuyor mu canim? Bende gorunmuyor daSüper olmuş canım benim.
Ellerine sağlık.
Harika!!!
Alıntı yapınca görünüyor canım.Fotograf sende gorunuyor mu canim? Bende gorunmuyor daTesekkur ederim kuzum