Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

teşekkür ederim
Eline sağlık muhteşem görünüyor

İftarda susamak niye sorun oluyor anlayamadım bol bol su içip böbreklerinizi rahatlatırsınız tüm gün susuz kalan vücudunuz toparlanır ne güzel işte
doktorlarda iftarla sahur arasında bol su için diyorya

İftarda susamak niye sorun oluyor anlayamadım bol bol su içip böbreklerinizi rahatlatırsınız tüm gün susuz kalan vücudunuz toparlanır ne güzel işte
doktorlarda iftarla sahur arasında bol su için diyorya
Gün içerisinde susuyorum bu tür yemekleri yedim mi. Tabiiki bol bol su iciyorum ama mide bu yani aldığı kadar içiliyor
Hayırlı iftarlar

Kaynanalik yapmayayım ama ayaklarınızı usutuyorsanız olur siz suyu kaynatin içine nane atın kurusuda oluyor limon dilimi de atın ılık veya sıcak için çok iyi gelir esim de çok ceker zor bir dert çok geçmiş olsun

Parlak benimkide ona sırlı güveç deniyormuş. Direk yıkayıp kullandın değil mi? Toprak kokmadı yani
Bebişim. Şöyle anlatayim sana.

Büyük çömlek gibi olanlar var. Içinde sır filan yok.
Onlarda yapılan yemek toprak kokuyor ve ben hiç yiyemiyorum onu. Hatta bu yemekte bi koku var demistim bi keresinde. Babam gülmüştü bana "kızım delirdin mi zaten o koku için yiyoruz onu" demişti. Ama ben hic sevmem.

Küçük 1 porsiyonluk içi sırlı olanlar var. Onlarda koku olmaz. Mesela sadece yemek değil hamsiköy sütlacı filan da onlarda yapılır.

Ben de evde içi sırlı olanlardan kullanıyorum. Çok kullanışlı. Koku yok yani.

Insanllah seninkilerde de olmaz. Neticede yemek filan neyse de tatlının toprak kokmasını bence kimse tercih etmez.

Sonucu mutlaka yaz bana. Merak ettim.

Bizde de
Çorba
Köfte patetes pilav
Salata
Karpuz vardı.
Yarına da zeytinyağlı ıspanakla makarna yapacağım, birde padişah sarması mı ne var ya ondan yapmayı planlıyorum.
Allah niyetlerimizi, dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin, rıza gösterdiklerinden eylesin inşallah.

Allah nasip ederse püreli etli falan bir şeyler yapacağım bende. Yazarım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…