Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Evet canım hepsinin ilmi farklı oluyo hatta fırın modeline bile göre degisebiliyo demek ben hamur kıvamında hata yapmışım sağolasın canım bilgilerin ve tecruben icin

Ben hep hamurla alakalı diye düşündüm haklısın canım bude hamuru biraz yumuşak tutmak lazim sanırım ben baya sert bı hamur yapmıştım

Kimse dogustan ögrenmiyor canim. Yapa yapa gelistiriyor insan kendini. Ben ilk hamur mayaladigimda hamur tuttugunda uzay mekigi firlatmis gibi gururlanmistim.

Kimse dogustan ögrenmiyor canim. Yapa yapa gelistiriyor insan kendini. Ben ilk hamur mayaladigimda hamur tuttugunda uzay mekigi firlatmis gibi gururlanmistim.
insana kendi yapipta başarılı olduğu herşey çok gurur veriyo
Ben evlenmeden önce çok yemek seçerdim
Sonra evlendim ve yemek yapmanın ne büyük bi nimet olduğunu anlayınca şimdi çoğu şeyi yiyorum :)
Bazı şeylerin değeri sonradan anlaşılıyo
Ah anaların hakkı odenmezmis

Evet canım doğru söylüyorsun kek kurabiye falan çok yapıyorum ama bu mayalı hamur işi beni biraz korkutuyo birkaç kere denedim hiç yapamadin
Ben yıllardır hamur işi yapıyorum en sonunda gerçekle yüzleştim. Benim yoğurduğum hamurlar ne denersem deneyeyim geç mayalanıyor. Suyun ısısı, ortam ısısı maya miktarı hepsinin farklı versiyonlarını denedim ama hep geç geldi hamurum. O yüzden bir şey yapacaksam herkesten erken başlamam gerekiyor mutlaka sende doğru yöntemi bulursun. Hamur işi konusunda tek bir doğru yok bence.

Tamamen katılıyorum canım herkes kendi yöntemini bulmalı:)
Ekşi maya ile mayalarsam geç mayalanıyor.Toz maya ile yaptığımda 2 saat sonra taşıyor:)

Aynen canım bende pek mayalandiramuyorum püf noktaları önemli ama işte bunlarda tecrübe sonucu kazaniliyo dediğin gibi

Hazır savaşla denemedim hiç ama teşekkür ederim denerim bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…