Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Ben bugün mantar sote yapmak için mantar almıştım.Tavuklu mantar sote yapayım diye planlamıştım. Yavrular mantarı görünce ikisi de aynı anda aaa pizza mı var akşama diye beni empoze ederek menüyü değiştirdiler.
Mübarek ramazanda da pizzayı yedik ya ne diyeyim:KK70:

Yarın için de kıyma aldım. İzmir köfte için ama çocukların niyeti bozuk,bir lahmacun lafı dönüyor ortalarda. Ne olur bilemem. :olamaz::KK48::confused:

Bu da benden olsun.:KK68:

Eklentiler

• IMG_20200411_205404.jpg
    IMG_20200411_205404.jpg
    177,1 KB · Görüntüleme: 33
Oğluma birkaç kere poğaça yapıyım dedim sonu hep hüsran dışı pofidik ama içi semsert bı hamur oluyo nerede yanlış yapıyorum bı bilsemo_O
Sadece hamur ile alakalı değil canım fırında önemli ısı ayarı falan:)
Poğaça ve ekmekleri önceden ısıtılmış fırında en yüksek ısıda pişireceksin canım öyle yumuşak oluyor:)

Ben bugün mantar sote yapmak için mantar almıştım.Tavuklu mantar sote yapayım diye planlamıştım. Yavrular mantarı görünce ikisi de aynı anda aaa pizza mı var akşama diye beni empoze ederek menüyü değiştirdiler.
Mübarek ramazanda da pizzayı yedik ya ne diyeyim:KK70:

Yarın için de kıyma aldım. İzmir köfte için ama çocukların niyeti bozuk,bir lahmacun lafı dönüyor ortalarda. Ne olur bilemem. :olamaz::KK48::confused:

Aman cocuklar mutlu olsunda. Sifa olsun onlara

Sadece hamur ile alakalı değil canım fırında önemli ısı ayarı falan:)
Poğaça ve ekmekleri önceden ısıtılmış fırında en yüksek ısıda pişireceksin canım öyle yumuşak oluyor:)
Ben hep hamurla alakalı diye düşündüm haklısın canım bude hamuru biraz yumuşak tutmak lazim sanırım ben baya sert bı hamur yapmıştım

Ben hep hamurla alakalı diye düşündüm haklısın canım bude hamuru biraz yumuşak tutmak lazim sanırım ben baya sert bı hamur yapmıştım
Tabi canım hamurda sert olmayacak yumuşak hatta neredeyse ele yapışan bir hamur olursa daha puf puf olur:)
Fırın ,kullandığın malzeme her şey etkiliyor canım:)
Ben yeni eve taşındım.Fıırn eve ait ve pek tanışmıyoruz:ıslık:
Kurabiyelerin altı yandı,kek kabarmadan söndü taştı vs....
Ama sonunda olayı çözdüm:)Hepsinin farklı ısısı var.Kek 200 de güzel pişiyor,Kurabiye 150 de pişiyor gibi gibi yani denemeden bilemiyoruz:)

X