- 11 Nisan 2007
- 85.539
- 498.897
- 1.223
Bonus'um kalp kalbe karşı 2 dk önce Bonus'u özledim dedim.Akışta gördüm sen geldin![]()
Kalpten kalbe yol varmış ya görülmeyen :))
Ekmek yaptımda hiç pide işine girmedim daha yımşak hamur dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonus'um kalp kalbe karşı 2 dk önce Bonus'u özledim dedim.Akışta gördüm sen geldin![]()
Evet canım hamuru yumuşak yaptım:)Pide daha iyi oluyor.İnceliyor tepside içi daha güzel pişiyor:)Kalpten kalbe yol varmış ya görülmeyen :))
Ekmek yaptımda hiç pide işine girmedim daha yımşak hamur dimi?
Evet canım hamuru yumuşak yaptım:)Pide daha iyi oluyor.İnceliyor tepside içi daha güzel pişiyor:)
Kendin dene canım en azından nasıl yapıldığını biliyorsun ve şu süreçte için rahat olur:)Deniyicik illaki dışarı gelenlerde bi aldıkta içimizede sinmedi
Bazi tariflerde mahlep yaziyor. Nedir bu mahlepin islevi acaba biliyor musun canim? Ben hic kullanmadim ama. Acaba pideye elastik özelliği veren o olabilir mi?Canım ben de sürekli denemeler yapıyorum:)
Ama henüz dediğin gibi en muhteşem olanı tutturamadım:)
Mahlep koku veriyor canımBazi tariflerde mahlep yaziyor. Nedir bu mahlepin islevi acaba biliyor musun canim? Ben hic kullanmadim ama. Acaba pideye elastik özelliği veren o olabilir mi?
Hayırlı ramazanlar nevreste.Hayırlı günler![]()
Sahurda kahvaltı yaptık:)
İftarda bugün az çeşit yapacağım:)
Mercimek Çorbası
Patatesli börek
Ayran
Saray muhallebisi
Hepimize hayırlı ifyarlar![]()
Hayırlı iftar canımHayırlı ramazanlar nevreste.
Bugün menümüz neredeyse aynı
Tavuk suyuna mercimek çorbası
Patatesli börek
Sarımsaklı yoğurtlu salça soslu makarna
Limonlu kek