- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Bi kazAnmı vuuuValla bende çok seviyorum. En sevdiğim tatlıdır kendileri.bende ramazandan önce bi kazan yapmıştım biraz buzluga atmıştım ramazanda yeriz diye.işte o gün bugün.tam 4 kase çıktı. Bizde 4 kişiyiz ama kızım sevmiyo.o bi kaseyi sana verim
Gidek şu kıza beraber balım paylaşırız ikimizAynen yaaa bende bayilirimm
Gelin kızlar yiyelimGidek şu kıza beraber balım paylaşırız ikimiz
Geliriz nerdesin bakimmmGelin kızlar yiyelim
YozgâaaaaatGeliriz nerdesin bakimmm
Şimdi çıksak 2 3 içinde ordayızYozgâaaaaat
Ankara mı?Şimdi çıksak 2 3 içinde ordayız
Konya canımmAnkara mı?
Hımm anladım. Ya biz adanalıyizda.tainden dolayı burdayızKonya canımm
Sag ol cnm aynen bide her zaman yapilabilen kolay bi tatli degilya ondan aserdik hepimizTopiği canını istettim iyimi.gel beraber yiyelim
Nasıl orası beğenmedinmi canımHımm anladım. Ya biz adanalıyizda.tainden dolayı burdayız
Yok canım ya.adana Büyükşehir .e alışmışİz haliyle.burası küçük yer.kimsemiz yok.çocuklar sıkılıyor gidecek yer yok.Nasıl orası beğenmedinmi canım
Valla ben ve oğlum okadar seviyoruz ki ben sık sık yaparım.hatta gećen komşum bana şekeredemi hiç acîmıyosun dedi.yaptığımda onada veririm.yoook dedim.Sag ol cnm aynen bide her zaman yapilabilen kolay bi tatli degilya ondan aserdik hepimiz
Hadiyaa zor olur tabiki baya kalcakmısınız ,kız bu tarafta olsaydınız iyi olurdu vallaYok canım ya.adana Büyükşehir .e alışmışİz haliyle.burası küçük yer.kimsemiz yok.çocuklar sıkılıyor gidecek yer yok.
9yıldırburdayız.ankaradan haber bekliyoz 1 haftaya haber gelir.ya burda kalacaz. Ya adana .yada farklı bi şehir.hiç bilmiyoruz.kulağımız ankaradan gelecek telefonda.sen konyalımısınHadiyaa zor olur tabiki baya kalcakmısınız ,kız bu tarafta olsaydınız iyi olurdu valla
Evet canım daha doğrusu konyanın ilçesinden konyaya gelin geldim 5 buçuk yıldır konyadayım konyalıyım yani .9yıldırburdayız.ankaradan haber bekliyoz 1 haftaya haber gelir.ya burda kalacaz. Ya adana .yada farklı bi şehir.hiç bilmiyoruz.kulağımız ankaradan gelecek telefonda.sen konyalımısın
Kendi memleketinde yaşamak ne güzeldirEvet canım daha doğrusu konyanın ilçesinden konyaya gelin geldim 5 buçuk yıldır konyadayım konyalıyım yani .