Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Haklısınız kolay olmuyor.Hazırlık yapması bile zor oluyor.Sonra ortalığı toparlaması vs...Ama sağolsun arkadaşlar Anneler günümü kutlamak için gelmişler.Her şeye değdi:)
çok güzel arkadaşların var anneler gününü kutluyorlar , böyle arkadaşlar için değer tabii:KK5:

benim kendi oğlum kutlamıyor unutuyor( ya da sıpanın işine gelmiyor evden hemen tüyüp gidecek ya ) kardeşlerim arıyor kutluyor ona da eşim sen onların annesi değilsin seni niye arıyorlar ki diyip eğleniyor :-)
Anne olmasak bile kadınız her kadının anneler günü kutlanmalı:)Hatırlanmak,değer verilmek güzel şeyler:)
Erkekler kıskanıyorlar:)
Benim bu yıl kutlayan ve hediye alan çok oldu:)

Cok sukur yemek secme huyu yok ordan kurtardim :) Sadece lahana, mantar ve bamya yemez.
Dene canim valla. Ben henuz bi cevap alamadim ama yarina kadar suresi var işte :KK70:
Şanslısın sen ben deli oluyorum hergun ne yapsam diye :kızgın:
Pazartesi dicem mutlaka ama az cok cevabi tahmin ediyorum "kahvalti yapalım o zaman" zoa gelince cevap bu çünkü :mad:

Şanslısın sen ben deli oluyorum hergun ne yapsam diye :kızgın:
Pazartesi dicem mutlaka ama az cok cevabi tahmin ediyorum "kahvalti yapalım o zaman" zoa gelince cevap bu çünkü :mad:
Ben eşime sormuyorum o çok ağır yemekler söylüyor.Bugün misafirim vardı.Dün akşam 5 e kadar temizlik yaptım.O saatten sonra birde içli köfte yaptım.Çünkü 1 gün önce sormuştum onu istemişti dün kaçışım olmadı.Neyse ki iç harcını hazırlamaya yardımcı oldu.
En iyisi kendim düşünüp yapmam:KK70:

Anne olmasak bile kadınız her kadının anneler günü kutlanmalı:)Hatırlanmak,değer verilmek güzel şeyler:)
Erkekler kıskanıyorlar:)
Benim bu yıl kutlayan ve hediye alan çok oldu:)
evetttt bence de kıskanıyorlar :KK8:
aslın da işin doğrusu doğum günüm hariç ki onu da sadece aynı evde yaşadığım için eşimle oğlum hatırlasın geri kalan aramasa bile olur , hiç gönül koymam artık çok da gerekli gibi gelmiyor , dediğin gibi sadece değer verildiğini bilmek o his güzel ama büyük kutlama hediyeler v.s. herhangi bir zaman da da olabilir
ayyy yaşlanıyor muyum yoksa olgunlaşıyor muyum :KK45:

evetttt bence de kıskanıyorlar :KK8:
aslın da işin doğrusu doğum günüm hariç ki onu da sadece aynı evde yaşadığım için eşimle oğlum hatırlasın geri kalan aramasa bile olur , hiç gönül koymam artık çok da gerekli gibi gelmiyor , dediğin gibi sadece değer verildiğini bilmek o his güzel ama büyük kutlama hediyeler v.s. herhangi bir zaman da da olabilir
ayyy yaşlanıyor muyum yoksa olgunlaşıyor muyum :KK45:
Değerli görülmek,önemsenmek güzel yoksa hediyenin önemi cidden yok:)
Yaş 39 mu:)

Ben eşime sormuyorum o çok ağır yemekler söylüyor.Bugün misafirim vardı.Dün akşam 5 e kadar temizlik yaptım.O saatten sonra birde içli köfte yaptım.Çünkü 1 gün önce sormuştum onu istemişti dün kaçışım olmadı.Neyse ki iç harcını hazırlamaya yardımcı oldu.
işin zorrrrrrr , iyi yetiştirmişsin yardımcı olsa da o iç kavrulacak soğuyacak uğraşlı

Bence de senin kendi hayrına hiç sorma aklına ne geliyorsa yap daha iyi, ne bulduysa yesin doysun enişte bey.
Yanlız şu an eşimi sevesim geldi.:KK68:
Çünkü istediği en zor şey krep ve ya hamur kızartması oluyor aklına bir tek bunlar geliyor adamı :KK48:

Bence de senin kendi hayrına hiç sorma aklına ne geliyorsa yap daha iyi, ne bulduysa yesin doysun enişte bey.
Yanlız şu an eşimi sevesim geldi.:KK68:
Çünkü istediği en zor şey krep ve ya hamur kızartması oluyor aklına bir tek bunlar geliyor adamı :KK48:
Ahhh benimkinin neler neler geliyor.Yapabildiğim için midir?yoksa basit mi görür bilmem:)
O sebeple sormaya gerek yok:KK70:

X