Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Dun esim pazar yapacakti dolapta ne var ne yok diye bakarken 2 tane kucuk kabak ve patlican kalmis. Bozulmasinlar dedim kucuk kucuk dogradim bir de patates dogradim kizarttim onlari. Uzerinede yazdan kalma domates sosuna biraz sarimsak rendeleyip biraz daha pisirdim onu doktum. Ortaya meze gibi koydum. Corbadan sonra onu yedik bezelye kaldi yine bozulmasa bari :KK43:

Benimki boş :KK48: marka cok memnunum no frost derin dondurucu olarak aldim hic buzlanma yapmiyor. Temizligide cok kolay. Senede bir cekmeceleri cikartip icini bezle siliyorum o kadar. Getirdiklerinde kapaginda ufak bir ezik vardi serce parmagimin ucu kadar. Dediler nakliye asamasinda oldu yenisini getirip takcaz. 3 gun sonra yeni kapi getirip takmislardi.

Benim gurme esimde bugunde pide yapayim mi soruma kabarmayan pide olayimdan sonra soyle cevap verdi: Senin nazik ellerine kiyamam hamur yogurcam diye yorma kendini. Dedi:KK70::KK70::KK70:

Aynen biz de hep ayni kahvalti yapariz :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70: Seninki de baya uyanikmis :KK70: :KK70: :KK70:
Benim sonradan Gurme Kocam harici birde sonradan Gurme büyük kızda var :KK70:
Hamur işi olunca her defasında sen dur beceremezsin şimdi ben yaparım der :KK70: :KK70: :KK70:

Hakikaten de aynı tarifi de yapsak onun yaptığı daha güzel kabarır :KK70:
Boynu kulağı geçti diyorum hemen kıvırma icin :KK70:

Ramazan’a eksik başlamak üzüyor insanınortada filan olsa tamam da başta hiç sevmiyorum

Bende başında olunca direk sevindim Kadir Gecesini kurtardım diye ♡
Bakalim bende belki yarın başlarım nasip olursa :KK66:

S.A. canlar :)

Bu yorgunluk öldürecek beni, işten gelmem 6 yı buluyor üstümü çıkartıp mutfağa girişimi görmelisiniz, herşeyi uçucuna yetiştiriyorum ama yetişiyor şükürler olsun, minik kuzum biraz ihmal oluyor oyun istiyor ama oda idare ediyor :KK60: Ama ramazanın feyzi herşeye değer :KK73:

SAHUR MENÜM : haslanmış yumurta kahvaltı çay

Bugün ki iftar menüm :)

Domates çorbası
Fırında tavuk patates
Yoğurtlu makarna
karpuz salata limonata
tulumba+ lokma tatlısı ( hazır dünden kalan)

ALLAHIM oruçlarımızı ibadetlerimizi kabul etsin,

Hayırlı, afiyetli iftarlarımız olsun... :KK54:

Ayni benimki. Kahvaltilikla doymaz. Oyle borek falan da yemez midem yaniyor diye soylenir. İftardan kalan yemekleri yer. Ustune cay icer. Her gun ayri yemek yapmaktan fenalik gelir bana :63: Normalde 2 gunluk yaparim yemek cunku rahat etmek için. Boyle olunca ertesi gune kalmiyor.
Yemek te yemez sahurda sadece hamur işi bişey olacak çay bazlama börek tarzı
Gerçekten önüne ne koyarsan koy yiyen eşlere imreniyorum

Benim gurme esimde bugunde pide yapayim mi soruma kabarmayan pide olayimdan sonra soyle cevap verdi: Senin nazik ellerine kiyamam hamur yogurcam diye yorma kendini. Dedi:KK70::KK70::KK70:
Kendileri bilirler:KK70:Aslında bıraksalar deneye deneye öğreniyoruz:KK70:Doğuştan fırıncı olacak halimiz yok:)

Tavuk suyuna çorba
Tava da tavuk kızartacağım (önce haslıyorum sonra az yagda agır agır kızartıyorum )
Biberli Makarna

Bugünde kıvırcık salatası , semizotlu cacık

Hazırda bir tatlı almayı düşünüyorum .

Bugünde tavuk zehirlenmesi

X