Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim:)Menü çok güzell .İçli köfte kızartmalısı enfes oluyor ama ağır geliyor .Bence haşlama daha iyi olur gibi bana göre .Sıcak olması önemli olan onda.En güzeli o saatte hiç paniğe kapılmadan haşlama yapın.Yoğurtlu içli köfte nasıl oluyor acaba ilk kez dydum onu
Çok iyi olur canımNevreste Canım ortaya ayrıca taze fasulye ya da şakşuka yapacağım en azından sebze ve sulu olarak görünmüş olur pek uymasa da bir çeşit olsun bari Mercimek çorbasını da değiştirdim sütlü domates çorbası yaptım böylelikle menüyü hafifletmiş oldum geçen sefer yaptım diye yapmayacaktım ama olsun herkesin çeşit çeşit mi her gün sanki
Aynen bizde hep haşlama yaparızHaslama yap derim ben de bizim yorede de cogunlukla haslama olur.
Hoşgeldin Miu'm teşekkür ederizacıktım galiba kendimi burada buldum. Nevreste seni anca arayınca bulacağım artık belli
harika bir topik çok faydalı.. keşke arada fotoğraf da atsalar menü verenler.. elbette her zaman zor olur ama..
görsel olarak da görsek müthiş olabilir bence
Teşekkür ederim:)
İç harcı çiğ oluyor.Mantı harcı gibiÜzerine ılıyınca yoğurt dökülüyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yogurtlu-icli-kofte.705882/
Eki Görüntüle 2149581
İftar yaptık şimdi canımız istemezYoksa getirirdimReklamlarda vardı geçen gün, adam çok seviyor ama sofrada ona kalmıyordu. Sonra kayınvalidesi bi tabak daha getirdi ona.
Sen de bana bi tabak getirsen ne güzel olur
Ekmek bana bana yerim valla
Yooo, ben daha çorba içtim sadeceİftar yaptık şimdi canımız istemezYoksa getirirdim
Cuma günü bundan yapabilirim sanada yollarım yada sen gel beraber yiyelimYooo, ben daha çorba içtim sadece
Tıka basa doysam da yine isterim ki
Merhaba hayırlı ramazanlar :)günaydın hanımlar,
sahurda hazır lavaştan(yuvarlak olanlardan) tavada arasına kaşar koyup yaptım.efsaneeeeeeee oldu kahvaltılık ve kayseri tahinlisi.
iftar menüm;
tarhana çorbası
fırında kızartma
salata(belki)
kavun
Sahurda fix peynirli domatesli tost + süt + çiğ kuruyemiş + su :) 8 gundur boyle
dun iftarda bir onceki gunden kalanları yedik :) arkadaslarımız iftara gelmişti onceki gun yemeklerden artmıstı.
bugun de baska bir yere biz iftara davetliyiz :) menüyü yarın paylasırım bizlere de fikir olur :)