Tamam attım insallah ceker 3 avuc dolusu ayrı sekilde yerleştirdimEkmek içini tencereye at tüm yağı çekecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam attım insallah ceker 3 avuc dolusu ayrı sekilde yerleştirdimEkmek içini tencereye at tüm yağı çekecektir
Kız biraz fazla üç avuçTamam attım insallah ceker 3 avuc dolusu ayrı sekilde yerleştirdim
Klasik sahur menümKizlar bu aksam sahura pratik birsey söyleyin ya :))
Ay cok tesekkür ederim bidakine böyle yapayım. Kaynanam patatesli yapıyordu öyle yaptım guzel gibi ama aşırııı yağlı olmus . normal patates yemeği yaptım eşim için. Belki ben yerim oruc tutmadıgım için ama esim hayatta yemez. Bi tencere yemek emek boşa gitti ya bugün uğursuz günümdeyim gercekten.
Neyse çorba var yanına bide iftara yakın salata ve bulgur yapsam bugünde böyle geçsin bakalım ramazan bitene kadar tecrübesiz oldugum yemekleri yapmıycam ders oldu [/QUOTE
Youtube yapmaknisyedigin yemegin adini yaz araştır okadar çok kisi paylasim yapmis oluyor ki eminim guzel yemekler yapacaksin sende
Cok susatmaz mi canim :))Klasik sahur menüm
Hazır yufkadan gözleme
Peyniri biraz sıcak suda bekletiyoruzCok susatmaz mi canim :))
Ay ben kasarli gozleme yapayim ozaman bugun.Peyniri biraz sıcak suda bekletiyoruz
Sonra bir kaç kez soğuk suda yıkıyoruz
Maydonoz biraz tuzunu hafifletiyor
Ve içini az koyarsan daha iyi olur
Afiyet olsun hem doyurucu oluyorAy ben kasarli gozleme yapayim ozaman bugun.
Ayyy bende sus kizzzAfiyet olsun hem doyurucu oluyor
Offf çok acıktım buz gibi kola içmek istiyorum
Heeee birde kahve sigaraAyyy bende sus kizzz
AzerbeycanlimisinizBarbunya
tarna çorba
toyuk suyuna bulgur pilavı
Salata yoğurt :)
Kizlar bu aksam sahura pratik birsey söyleyin ya :))