- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
Denwmek lazim farkli ve basitTeşekkür ederim.
Aslında çok ama çok basit bir çorba ben çok beğeniyorum.
Marketlerde hazır satılan vegeta yani sebzeli çeşniler var.
Tencereye su koyup kaynatıyoruz. Sonrasında 3-4 yemek kaşığı vegeta koyuyoruz. Çok azda sıvıyağ ekliyorum. Kaynamaya yakın 2-3 avuç arpa yada tel şehriye koyuyorum. Kaynamaya başlayınca kapatıyorum. Extradan tuz eklenmiyor vegeta tuzlu zaten. Evde tavuk varsa içine didikleyebilirsinizde.
Yapması 5 dk olan bi çorba,çok severim
Bende onlar yook canim :)) kola tek basina isimi görurHeeee birde kahve sigara
Pisi susatir beaPatetesli yumurta, omlet veya pişi olabilir. (pişi geçen birisi yazmıştı çok canım çekti ya anacığıma yaptırırım belki sahura) :)
Ay ablacım o kadar yaglı olmuş ki hızımı alamadım yaaaKız biraz fazla üç avuç
Şöyle bir parça ekmek içi işini görürdü
Bende öyle yapıyorum birde salça sürüyorum çok güzel oluyor .2 tane tost yiyiyorum Bntostu zaten karısık yaptıgımız zaman acaip yaktı o gün bizi =) ayvalık tostu gibi yapıyordum şimdi sade en güzeli =)
Hayır değilim değişik şive seviyorum :)Azerbeycanlimisiniz
Toyuk yazinca canim bir ara azeri yemeklerini izlerdim youtubede orda diyorlardida ondan dedimHayır değilim değişik şive seviyorum :)
Konyada da toyuk diyorlar eşimin köyündeToyuk yazinca canim bir ara azeri yemeklerini izlerdim youtubede orda diyorlardida ondan dedim
Haslanmis yumurta ve haslanmis patates hem tok tutuyor hem susatmiyor.Kizlar bu aksam sahura pratik birsey söyleyin ya :))