- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese:)
Bugün yeni menüm yok, dünden kalan ezo gelin, kuru fasulye,pilav var
Ancak hafta sonu görümcemleri iftara davet ettim, Cumartesi için
İki aile olacaklar, toplamda 8-10 kişi olacağız, menü için yardım istiyorum sizden, aklıma gelenler ;
Çorba (ne çorbası olacağına karar veremedim)
Kıymalı / patatesli börek
Yoğurtlu köz patlıcan salatası
Fırında baget (ortaya konulacak)
Zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Tatlı (ne olacağına karar vermedim)
Ana yemek hiç aklımda yok ortaya bir iki çeşit daha koymak istiyorum ama kararsızım, ben inanıyorum ki siz bana sağlam bir menü çıkarırsınız :):):)
Keşke bizim de biraz çevremiz olsa insan bir süre sonra sıkılıyor ya.. görüştüğümüz bir çift var onun harici yok onlarlada nadir görüşüyoruz ama böyle arkadaşlar ile yapılan aktiviteler çok güzel oluyor onun harici hep ben eşim ve oglum takılıyoruzGecen yilda cok perisan olmustum sorma ya
Aslinda yaşadığım sehirde sadece esimin is arkadaşlarıyla gorusuyoruz oda yetiyo zaten baya coklar
Hepsi anayemek gibi zaten daha napcannGünaydın herkese:)
İki aile olacaklar, toplamda 8-10 kişi olacağız, menü için yardım istiyorum sizden, aklıma gelenler ;
Zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Ana yemek hiç aklımda yok ortaya bir iki çeşit daha koymak istiyorum ama kararsızım, ben inanıyorum ki siz bana sağlam bir menü çıkarırsınız :):):)
ctesi bana da misafir gelecek menümü bu şekilde belirledim fikir verir belkiGünaydın herkese:)
Zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Gorusuyoruz ama hic kafa dengi anlastigim biri yok. Belkide o yuzdende davete hazirlik yapamamaktan yeterli hazirlanamamaktan cekiniyorum.Keşke bizim de biraz çevremiz olsa insan bir süre sonra sıkılıyor ya.. görüştüğümüz bir çift var onun harici yok onlarlada nadir görüşüyoruz ama böyle arkadaşlar ile yapılan aktiviteler çok güzel oluyor onun harici hep ben eşim ve oglum takılıyoruz
Valla gitsek ayri gitmesek ayri sorunBen de hamile olduğum icin ayip olacagini düşündüğüm kisiler davet edince gitmesem diyorum ama soyle bir durum var. Gebeligimin zor geçtiğini ustelik çalıştığımı herkes biliyor .Davet eden karşılık beklemeden çağırır. Zaten tas catlasin 10 aile var oyle görüştüğümüz.
Ellerine sağlıkBugün iftara ;
Vegeta çorbası
Karnıyarık
Ve makarna salatası yaptım
Eve geçerkende bi limonata alırım soğuk soğuk
Hepsi anayemek gibi zaten daha napcann
Corbada cesit cokta en risksiz hemen hemen herkesin yerim dedigi mercimek,ezogelin oluyor genelde
Ortadaki tavugun yanina en guzel patates gider bence kucuk kucuk ince kabuklu patatesleri firca ile temizce yikayip kabugunu soymadan z yagli sarmisak baharatli soslayip firina verebilirsin istersen bir ikide ici kasarli mantar at yanina sonra borcamla tavugun yanina
tatli sutlu bir tatli olabilir bu tarz yemekler genelde agir oluyor kaciriyoruzda tatli hfif olunca daha iyi oluyor kemalpasali bardak muhallebisi vb gibi
Ana yemek demissin ama yani herseyi koymussun ana yemeklik kalmamis borek var 2 cesit pilav makarna grubunu oper gecer
Taze fasulye var etli sebze yapsan cok olur et yapsan tavuk var
birde z yagli biber veya az sarma ekleyip patateslerlede direk ortaya koyup corba sonrasi kim ne isterse alsin tarzida olabilir
vegeta çorbasını hiç duymamıştım tadı nasılBugün iftara ;
Vegeta çorbası
Karnıyarık
Ve makarna salatası yaptım
Eve geçerkende bi limonata alırım soğuk soğuk
Ellerine sağlık
Vegeta corbasi nedir ilk defa duydum :)
vegeta çorbasını hiç duymamıştım tadı nasıl