ben ogluma yaparm sürekli çok sever hemde hafif oluyorBende bayılıyorum hele kokusuna :)
Aslında bizimde öyle ama eşim tatlı yemeden duramaz şişkoben ogluma yaparm sürekli çok sever hemde hafif oluyor
ama aksam iftardan sonra tatlıya yer kalmıyor bana yiyemiyorum midem çok şişkin oluyor niyeyse
ovv menüye bak ya =)
bizi kimse çağırmıyor he kendimi çok yalnız hissettim=)
aynen bende öyleyimAslında bizimde öyle ama eşim tatlı yemeden duramaz şişko
Ben sadece tadıyorum tabağımı bitiremem hayatta :)
evet bence ayıp olur canmKızlar 1 yaşında bebeğim var inanın kendimize bile zor hazırlık yapıyorum
Biri iftara çağıracak diye ödüm kopuyoben karşılığında çağırmazsam çok mu ayıp olur.
Ne pisircem derdinden sonra bide bu çıktı başıma
Ay valla cok hossunKızlar 1 yaşında bebeğim var inanın kendimize bile zor hazırlık yapıyorum
Biri iftara çağıracak diye ödüm kopuyoben karşılığında çağırmazsam çok mu ayıp olur.
Gecen yilda cok perisan olmustum sorma yaAy valla cok hossun
Ins kimse cagirmaz seni
Dua mi beddua mi bilemedim ama
Aslinda yaşadığım sehirde sadece esimin is arkadaşlarıyla gorusuyoruz oda yetiyo zaten baya coklarevet bence ayıp olur canm
bende çalışıyorum 2 yaşında oglum var..
ne çağırılıyoruz nede çağırıyorumçevremiz çok yoktur zaten
Corba mercimek corbasi olur cogunluk tarafindan sevilir,ana yemekte aslinda tavuk yeter bence icine patates, domates biberde koysaniz yeter.Günaydın herkese:)
Bugün yeni menüm yok, dünden kalan ezo gelin, kuru fasulye,pilav var
Ancak hafta sonu görümcemleri iftara davet ettim, Cumartesi için
İki aile olacaklar, toplamda 8-10 kişi olacağız, menü için yardım istiyorum sizden, aklıma gelenler ;
Çorba (ne çorbası olacağına karar veremedim)
Kıymalı / patatesli börek
Yoğurtlu köz patlıcan salatası
Fırında baget (ortaya konulacak)
Zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Tatlı (ne olacağına karar vermedim)
Ana yemek hiç aklımda yokortaya bir iki çeşit daha koymak istiyorum ama kararsızım, ben inanıyorum ki siz bana sağlam bir menü çıkarırsınız :):):)
Ben de hamile olduğum icin ayip olacagini düşündüğüm kisiler davet edince gitmesem diyorum ama soyle bir durum var. Gebeligimin zor geçtiğini ustelik çalıştığımı herkes biliyor .Davet eden karşılık beklemeden çağırır. Zaten tas catlasin 10 aile var oyle görüştüğümüz.Kızlar 1 yaşında bebeğim var inanın kendimize bile zor hazırlık yapıyorum