Sağol canım. Alışkanlık midir bilmem ki. Bir Sürahi koysalar yanıma 10 dk da bitiririm:) ama günde en az 3 lt içmek gerek tüm gün aç susuz olunca böbreklere su lazım oluyor
Deneyeceğim,hiç bu şekilde yapmamıştım,güzel olacağından eminim.2 orta boy patatesi yıkayıp,soyuyorum,küp küp(zar büyüklüğünde )doğruyorum..
Sonra tavaya 2 veya 3 yemek kaşığı sıvı yağ koyup ısıtıyorum (ısınmayınca patatesler yapışıyor)sonra patatesleri ve tuzu ekliyorum..Sürekli karıştırarark her tarafının pembeleşmesini sağlıyorum...
Daha sonra 3 yumurta,pul biber,1 çay kaşığı susam,kararbiber ve 1 avuç kadar kaşar rendesi ekleyip bir kapta çırpıyorum.Sonra kızarmış patateslerin üzerine döküp pişiriyorum.İstersen iki taraflı pişirebilirsiniz..Ben çok aşırı pişince sevmiyorum..
Ellerine sağlık canım. Tuz da tavuğun resmini ve tarifini isterimİftarda
Tarhana Çorbası
Tuzda tavuk
Pirinç pilavı
Salata
Cevizli kadayıf
Hayırlı iftarlar
Karnabaharı nerede buldun ,buzluğa mı koymuştun,olsa da yesekBu aksam tekim
Yayla çorbası
Karnabahar kızartma
Mantı
Karpuz
Fincan kadayıf
Hayırlı iftarlar
İnşaallah beğenirsin canımDeneyeceğim,hiç bu şekilde yapmamıştım,güzel olacağından eminim.
Resim çekme fırsatım olursa çekerimEllerine sağlık canım. Tuz da tavuğun resmini ve tarifini isterim
Resim çekme fırsatım olursa çekerim
Daha önce yaptığım ve eklediğim tarifim var oradan bakabilirsiniz
Tuzda Tavuk
Çok güzel oluyorO ne görüntüydü öyle be.Bizim burada fırınlar uğraşmazlar ki
Görüntüsü zaten diyor ben lezzetliyim diye.Bir de buna benzer ateşe koyup üzerine teneke kapatıp yapıyorlar ,o da bunun gibi güzel gözüküyor,o şekilde hiç yaptın mı?Çok güzel oluyor
Evde hiç denemedim.Odun ateşinde yapılınca bir başka oluyor
Yok yapmadım ama çok merak ediyorum.Uygun ortam bulunca denemek istiyorumGörüntüsü zaten diyor ben lezzetliyim diye.Bir de buna benzer ateşe koyup üzerine teneke kapatıp yapıyorlar ,o da bunun gibi güzel gözüküyor,o şekilde hiç yaptın mı?
Evet soklayip buzluğa atmıştım. İmkanım olsa sana da verirdim. Ben kızartma halini çok seviyorumdaKarnabaharı nerede buldun ,buzluğa mı koymuştun,olsa da yesek
Tamam canım bakıyorum şimdi afiyet olsunResim çekme fırsatım olursa çekerim
Daha önce yaptığım ve eklediğim tarifim var oradan bakabilirsiniz
Tuzda Tavuk
Sağol canımEvet soklayip buzluğa atmıştım. İmkanım olsa sana da verirdim. Ben kızartma halini çok seviyorumda
Tamam canım bakıyorum şimdi afiyet olsun