Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Rabbim kabul etsin canım. Ne mübarek is yapıyorsunuz. Rabbim karşılığını versin. Hastalarımıza şifa dertlerine derman versinBugün hastanede iftarımız var Allah'ın izniyle inşallah yüzümüzün akıyla çıkarırız yemekler yetişir inşallah
Ayran aşı çorbası
Yaprak sarma
Tavuk sote
Makarna
Patatesli börek
Güllaç
Su
Ayran
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin yavruşlara şifa olsun hayırlı iftarlar şimdiden kızlar
1 damacana su muSahurda saadece yayla çorbası ve 1 damacana su iiçtim:)
bugün iftar dışarıda oleyy:) herkese hayırlı iftarlar
Maşallah canım. Bende hamileyken içiyordum. Emzirmeyide kestim gibi sütüm yok zaten. 1 buçuk litre anca iciyorumdurHahahaha:) yani 1 damacanayı abarttım tabi ama iftardan sahura rahat 6 ile 7 litre arası su iciyorumdur:) midem bulanmasa daha da içerim de bünye almıyor artık. Sonra da git tuvalete kamp kur:))) ben çok içiyorum sende az ama:))C A N O
Amin canım sağolasın hepsine şifa olsun inşallah onların yüzündeki gülümse bile insana yetiyor onları gördükçe insan seninki de dert mi diyorsun yani neye hayıflanıyorsun diyor . Öyle enerjik öyle Mutlu'lar ki herşeye bedellerRabbim kabul etsin canım. Ne mübarek is yapıyorsunuz. Rabbim karşılığını versin. Hastalarımıza şifa dertlerine derman versin
Hahahaha:) yani 1 damacanayı abarttım tabi ama iftardan sahura rahat 6 ile 7 litre arası su iciyorumdur:) midem bulanmasa daha da içerim de bünye almıyor artık. Sonra da git tuvalete kamp kur:))) ben çok içiyorum sende az ama:))C A N O
2 orta boy patatesi yıkayıp,soyuyorum,küp küp(zar büyüklüğünde )doğruyorum..Nevoş patatesli omleti nasıl yapıyorsun?
Maşalah ben iftarda bir veya iki
Bardak sahurda da aynı ben hiç içemiyorum bravo valla