Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Bugün hastanede iftarımız var Allah'ın izniyle inşallah yüzümüzün akıyla çıkarırız yemekler yetişir inşallah o_O
Ayran aşı çorbası
Yaprak sarma
Tavuk sote
Makarna
Patatesli börek
Güllaç
Su
Ayran
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin yavruşlara şifa olsun hayırlı iftarlar şimdiden kızlar

Bugün hastanede iftarımız var Allah'ın izniyle inşallah yüzümüzün akıyla çıkarırız yemekler yetişir inşallah o_O
Ayran aşı çorbası
Yaprak sarma
Tavuk sote
Makarna
Patatesli börek
Güllaç
Su
Ayran
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin yavruşlara şifa olsun hayırlı iftarlar şimdiden kızlar
Rabbim kabul etsin canım. Ne mübarek is yapıyorsunuz. Rabbim karşılığını versin. Hastalarımıza şifa dertlerine derman versin

Hahahaha:) yani 1 damacanayı abarttım tabi ama iftardan sahura rahat 6 ile 7 litre arası su iciyorumdur:) midem bulanmasa daha da içerim de bünye almıyor artık. Sonra da git tuvalete kamp kur:))) ben çok içiyorum sende az ama:)) C A N O C A N O

Hahahaha:) yani 1 damacanayı abarttım tabi ama iftardan sahura rahat 6 ile 7 litre arası su iciyorumdur:) midem bulanmasa daha da içerim de bünye almıyor artık. Sonra da git tuvalete kamp kur:))) ben çok içiyorum sende az ama:)) C A N O C A N O
Maşallah canım. Bende hamileyken içiyordum. Emzirmeyide kestim gibi sütüm yok zaten. 1 buçuk litre anca iciyorumdur:63: keşke bende icebilsem:confused:

Rabbim kabul etsin canım. Ne mübarek is yapıyorsunuz. Rabbim karşılığını versin. Hastalarımıza şifa dertlerine derman versin
Amin canım sağolasın hepsine şifa olsun inşallah onların yüzündeki gülümse bile insana yetiyor onları gördükçe insan seninki de dert mi diyorsun yani neye hayıflanıyorsun diyor . Öyle enerjik öyle Mutlu'lar ki herşeye bedeller

Maşalah ben iftarda bir veya iki
Bardak sahurda da aynı ben hiç içemiyorum bravo valla

Nevoş patatesli omleti nasıl yapıyorsun?:kk77:
2 orta boy patatesi yıkayıp,soyuyorum,küp küp(zar büyüklüğünde )doğruyorum..
Sonra tavaya 2 veya 3 yemek kaşığı sıvı yağ koyup ısıtıyorum (ısınmayınca patatesler yapışıyor)sonra patatesleri ve tuzu ekliyorum..Sürekli karıştırarark her tarafının pembeleşmesini sağlıyorum...
Daha sonra 3 yumurta,pul biber,1 çay kaşığı susam,kararbiber ve 1 avuç kadar kaşar rendesi ekleyip bir kapta çırpıyorum.Sonra kızarmış patateslerin üzerine döküp pişiriyorum.İstersen iki taraflı pişirebilirsiniz..Ben çok aşırı pişince sevmiyorum..

Maşalah ben iftarda bir veya iki
Bardak sahurda da aynı ben hiç içemiyorum bravo valla

Sağol canım. Alışkanlık midir bilmem ki. Bir Sürahi koysalar yanıma 10 dk da bitiririm:) ama günde en az 3 lt içmek gerek tüm gün aç susuz olunca böbreklere su lazım oluyor

X