- 21 Kasım 2011
- 1.128
- 957
İftara dünkü misafirden kalanları yiyeceğiz inşallah.
İşten eve gidince apar topar hazırladığım menü:
- Fırında patatesli sebzeli tavuk butları
- Pirinç pilavı
- Mercimek çorbası
- Yeşillik salatası
- Kaşarlı cevizli domates salatası
- Çilek kompostosu
Hamile halinle Nasıl uğraşıyorsun. Bulantın olmuyor mu Can'ım hemen hemen her gün farklı bir yemek yapıyorsun bravo valla
Çok şükür enerjim yerinde bu haftalarda, ilk 4 ay ne mutfağa girebildim ne yemek yiyebildim sürekli istifra ettim. Mutfak işlerini çok seviyorum hatta yemek blogu bile açmıştım ama hamile kalınca kendi sitemi görmeye bile tahammülüm kalmadı :) Şimdi acısını çıkarıyorum o ilk 4 ayın
Ohh maşallah tam dönemimde bulantılar geçmişcinsiyeti ne Allah hayırlı doğumlar nasp eylesin bir avazda kurtarsın
Amin çok teşekkür ederim :) Hayırlısıyla oğlumuz geliyormuş.
Ellerine sağlık canım nefis görünüyor :)
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım nefis görünüyor :)
bu çorbaya bayılıyorum hem çok lezzetli hem çok pratik. Yarın bende yapayım. Size afiyet olsun :)Yeşil mercimekli bulgur çorbası
Tavuk(dünden)
Fırında soslu tavuk
Salata
Sütlü irmik tatlısı
Hayırlı iftarlar
Bende çok severim, uzun zamandır yapmıyordum.Bugün aklıma düştü.bu çorbaya bayılıyorum hem çok lezzetli hem çok pratik. Yarın bende yapayım. Size afiyet olsun :)
Elinize sağlık.
elinize sağlık.afiyet sağlık olsun.annemde böyle evde hangi biber varsa onla dolma yapar.iç harcı kıymalıysa yanına birazda yaprak sarar harika olur bayılırım.canım istedi ilk fırsatta yapmalıyım
Annem endoskopi oldu dün,babamında birkaç kaburgası kırıldı.bugün yaptım yemeklerimi salatamı aldım yanıma çatkapı onlara geldik iftara.
Kıymalı az patates havuçlu taze fasülye
Patates kızartması
Karışık salata
Güllaç
Karışık baklava
Armut -- nektarin
Çay