Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MMM elinize sağlık :) Fikir için teşekkür ederiöm. Ben de eskiden kalma tavuklu patates yemeğini koydum mantının yanında güzel gitti. Bol yeşillikli bir de salata yaptım, çorbaya gerek duymadım tavuk yemeği bol suluydu zaten.
Bu akşam hafif atlatacağız
Nugget+ patates kızartma
Soslu makarna
Trileçe
Yarın nasipse annemleri iftarda ağırlıyorum
Mercimek çorbası
Ev yapımı beyti sarma
Sebzeli bulgur pilavı
Havuç tarator
Yeşil salata
Cacık
Etimek tatlısı
Canım daha önce lavaşla denemiştim şimdi yufkayla deneyeceğim yeni olacak denemem güzel bir tarif buldum köfte yapıyorsun uzun uzun yufkaya sarıyorsun verev kesiyorsun pişiyorlar üzerine salçalı domatesli sosunu ekiyorsunCanım ev yapımı byti sarmayı Nasıl yapıyorsunn yarın için düşünürüm bende yapmayı
Canım daha önce lavaşla denemiştim şimdi yufkayla deneyeceğim yeni olacak denemem güzel bir tarif buldum köfte yapıyorsun uzun uzun yufkaya sarıyorsun verev kesiyorsun pişiyorlar üzerine salçalı domatesli sosunu ekiyorsun
Yufkaya sarmadan yufkaya erimiş tereyağ sürüyorsun en sonunda üzerine tereyağ ekiyorsun canımEe çok basitmiş bu denenebilir haftasonu değişiklik olsun
miss gibi misssBu akşam hafif atlatacağız
Nugget+ patates kızartma
Soslu makarna
Trileçe
Yarın nasipse annemleri iftarda ağırlıyorum
Mercimek çorbası
Ev yapımı beyti sarma
Sebzeli bulgur pilavı
Havuç tarator
Yeşil salata
Cacık
Etimek tatlısı
Gayet doyurucu bir menü bence yeterlidir isterseniz ayrıca cacık ekleyebilirsin serin serin karnıyarıkla pilavın yanına hep aramışımdır cacıkTatlı olarak ben Ramazanda sütlü hafif tatlıları tercih ediyorum. Sütlaç, Trileçe, Muhallebili kadayıf, Etimek tatlısı, Dondurmalı irmik helvası, Saray sarması, Kedidilli tiramisu gibi seçenekler çoğaltılabilirSelam kızlar.
Yarın misafirim var Menüm şu şekilde düşünüyorum
Karnıyarık
Pilav
Mercimek çorbası
Peynirli börek
Salata
Ortaya mantar sote
İçecekler
ekleme yapayım mı yada değişiklik. Fikirlerinizi bekliyorum
Birde tatlı olarak ne yapabilirim
miss gibi misss
aynen cacık olmalı bana kalırsaSelam kızlar.
Yarın misafirim var Menüm şu şekilde düşünüyorum
Karnıyarık
Pilav
Mercimek çorbası
Peynirli börek
Salata
Ortaya mantar sote
İçecekler
ekleme yapayım mı yada değişiklik. Fikirlerinizi bekliyorum
Birde tatlı olarak ne yapabilirim