Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1843978 Akşama misafirlerim var kizlar hazırlıklarım son sûrat devam ediyor
Kolay gelsin canım bol bereketli masaların olsun yeni mi evlisin
allah gecım versın kolay gelsın :)Tesekkur ederim canm
Nerden anladın pekte yeni sayılmam ama 9 aylık evliyim
bu krema nedir? kendinmi yapıyorsun hazırmı alıyorsun.Kremalı soya soslu canım. Önceki sayfalarda tarifini verdim, denemeni tavsiye ederim :)
allah gecım versın kolay gelsın :)
Canım ben bu akşam senin tarifini deneyeceğim , 1 kg olarak yapacağım .2 kutu krema , 1 bardak soya sosu mu kullanmalıyım acaba , az da olmasın fazla olsun istemiyorum .
nefis yemekleri sitesinde buluyim seni faceden bağlanılıyorsa iyi o zaman
Bende pilavı hep öyle yapıyorum , hiç sıcak suyla denemedim :) kimi zaman tutuyor kimi zaman tutmuyor aman yemek işte yenilecek nede olsa öyle de böyle de diyorum
bu krema nedir? kendinmi yapıyorsun hazırmı alıyorsun.
mutfakla pek işim olmadığı için bilmiyorum
Kremalı tavuğun içine 1tatlı kaşıgı kadar köri ekliyosun.köri tavuk tarifini alabilirim. körim varda kullanayım bari
geçen sene yapmıştım. hem tuz hemde köri koyunca tuzlu olmuştu
fırında yapmadımki ben tavada yaptım hep
Tesekkur ederim canm
Nerden anladın pekte yeni sayılmam ama 9 aylık evliyim
Bul canım bul :)
1 kg tavuk için 2 kutu krema kullan.
Soya sosunu 1 bardak koyma çok tuzlu olur eğer tuzu azaltılmış soya sosu değilse.
Sen bir kapta yarım bardak soya sosu ve 1 bardaktan az fazla suyu karıştırarak yap.
Eğer tavuklar kızardığı halde suyu çok fazla olursa (Tavuklar da suyunu salıyorya) fırını fanlı çalıştırırsın suyu çeker.
Ben de acaba bir ben miyim soğuk suyla yapan dedim
Krema bu canım yemeklerde de tatlılarda da kullanılabiliyor :)
O zaman tavuk +krema alacağım eve giderken bir paket daha bilmiyorum ki kori soslu yapardım ama soya soslu ilk defa denicem evde olduğundan dolayı markası Kemal Bürker mi öyle bişey şişede tatlım .
Bak girdim Oray'a tariflere dalınca unuttum AYy birde yemek görmek istemiyorumm ben kötüyüm bugün
Dün ki yaptığım bezelye yemeği öylece duruyor