- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Siz çektiyseniz ekleyinBize bakmayınMadem kimse resim atmiyor bende atmicam
Sahur menüm
Peynirli gözleme
Kahvaltılık
Karpuz
Çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahur menüm
Peynirli gözleme
Kahvaltılık
Karpuz
Çay
Sahur menüm
Peynirli gözleme
Kahvaltılık
Karpuz
Çay
Siz çektiyseniz ekleyinBize bakmayın
Bundan sonra çekin belki özenip çekenler olurYok didim kimse çekmiyor bende çekmicem
Bundan sonra çekin belki özenip çekenler olur
Merhaba
Ya yanlış olmadı değil mi ıslatılmamışa 1.5 su bardağı, ıslatılmışa 2 bardak su katıyorsunuz. Ama ıslatılmış zaten su çekmiş olmuyor mu ona neden daha fazla su katıyorsunuz? Bende yapamıyorum adam gibi pilav. Çok belli ettim zaten
ben önce ciğeri yıkadığım suyla biraz çevirdim suyunu çekince tereyağı koydum biraz kavruldu soğanı koydum sonra biberi sonra da domatesi.tuz ve baharatları attım.pişince kapattım .güzel oldu..
sizin yaptığınız gibi ilk defa duydum karbonatı mesela.. ama güzel oluyosa yaparım öyle.
X xDerinMavix o tavuk köri li sanırım. Bir ara tarifini verirmisin.
Menü
Mercimek çorbası tavuklu
Pide
Yaprak sarması
Salata
Ayran
Teşekkür ederim canım mutlaka denicem :)
Adın ne diye geçiyor ben derinmavix olarak görüyordum tarifler kısmında ama Oray'a Nasıl kayıt olunuyor ben yaptıklarımın hepsini deftere eklemeliyim unutuyorum hep
Kızlar tartolet yapacağınız Zaman nefis yemek tariflerinden bir kadının tarifi var bir muhteşem yani kesinlikle deneyin harika oluyor
Yok canım göğüs etiyle yapıyorum.
500 600 gr göğüs etini fileto halinde kesiyorum.
Tepsiye bitişik şekilde diziyorum. Tuz ve yağ eklemiyorum çünkü soya sosu tuzlu, krema da yağlı zaten.
Tavukların üzerine önce 1 kutu kremayı döküyorum sonra yarım bardaktan daha az (hatta çeyrek bardak bile yeter) soya sosu üzerine suyla 1 bardağa tamamlıyorum ve onu döküyorum.
Kaşıkla biraz karıştırıp kremayla sosun karışmasını sağlayıp fırına atıyorum.
Kızarınca alt üst ediyorum tavukları. Etmesen de olur.
Bu arada tavuklar sosu tamamen çekmiyor sulu kalıyor.
O sosu da tabaklara gezdiriyorum.
Nefis bir tat.
Kızlar bizim sahur soframızda bulunanlar:
Peynirli milföy
Patates kızartması
Haşlanmış yumurta
Söğüş domates, salatalık
Kiraz
Çay (Eşime)
Süt (Bana)
İftar için yapacaklarım:
Bol domatesli şehriye çorbası
Biber dolması
Salata
Ayran
sahur menün baya kalabalık mış maşallah bn sahura biyumurta hasladım domates salata bak tahin pekmez zeytn peynir salam meyve
Ben çoğu şeyi akşamdan hazırlıyorum genelde canım.
Yoksa sahur vaktinde üşenirim :)
anldım cnm ben cok üseniyorum ya aksamdan da işten gelince iftarı hazırlıorum namaz kuran topla sofratyı yerleştir anca oluo zaten en gec 11 de de yatıoruz
Ben çektim ama yuklenmiyorTamam yarın akşam çekerim o zaman
her çeşidini denedim olmuyo olmuyo olmuyo bi kere oluyosa 2 kere olmuyoNeden ki? :)
Nasıl yapıyorsun aşamaları anlat ben aşçı kiziyim sana yardımcı oliyim :)